AKTUÁLNE: Minimálne 1 z mŕtvych v Snine je príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy
08 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

V sobotu popoludní boli v jednom z bytov v Snine nájdené dve osoby bez známok života. Na svojom Facebooku to uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove.

Polícia je v súčasnosti na mieste a vykonáva prvotné úkony. Bližšie informácie však v tejto chvíli neposkytla.

Podľa aktuálnych informácií Startitup ide predbežne o vraždu a samovraždu. Podľa našich zdrojov je minimálne jeden mŕtvy príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy.

Dvaja muži so strelnými poraneniami

K tragédii došlo na sídlisku v Snine, podľa Facebooku spravodajského portálu Dianie v Snine sa tak stalo na Ulici 1. mája.

Na mieste sú už aj hasiči a záchranári. Podľa informácií TV JOJ do bytu museli vojsť aj kukláči a malo ísť o dvoch mužov vo veku približne 30 rokov, ktorí mali, ako aj podľa informácií redakcie Startitup, strelné poranenia.

.

Správu aktualizujeme.

 

ZDROJ: noviny.sk

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Šutaj Eštok: Ďalšie KO pre Lipšicových BABRÁKOV!
Výboh na súde uspel! Sudca Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) odmietol na konci júna obžalobu v korupčnom prípade Miroslava Výboha, vec vrátil prokurátorovi. Po piatkovom doručení uznesenia súdu o tom informovali jeho právni zástupcovia s tým,... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik