Mladý Sulík NA HULVÁTA: Drsné posmešky z vozičkárov!
07 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Syn politika Richarda Sulíka Filip sa už dlhší čas prezentuje ako hulvát a uráža každého, kto mu príde do cesty. Práve Sulík st. ho pravdepodobne vychoval, a to, čo dnes robí, je výsledkom výchovy Richarda Sulíka, konštatuje politológ. Naozaj s ním nevie jeho otec urobiť poriadok?

Dáva to na hulváta

Filip len nedávno dourážal komičku Simonu Salátovú, ktorú nazval "tučnou sviňou" a púšťal sa aj do jej malého syna. Salátová však naňho trestné oznámenie nepodala a možno aj preto si mladý Sulík dovoľuje ešte viac. Neštíti sa totiž urážať komika a moderátora Bekima Aziriho a zosmiešňovať osoby na invalidnom vozíku. Tí mu vraj zaberajú veľa miesta v posilňovni, píše Nový čas.

FB/Simona Salátová

Sulík ml. sa podľa portálu netají tým, že v živote si málokoho váži a rešpektuje. Je rád, že môže byť sám sebe pánom a tiež priznáva, že mu nikto nebude rozkazovať. Dokazuje to svojimi drsnými vyjadreniami na sociálnej sieti. Všetko by bolo v poriadku, keby ľudí neponižoval pre ich vzhľad či hendikep.

„Málo čo je otravnejšie ako ľudia, čo sú na vozíku a snažia sa byť vtipní a každý vtip, čo z nich vyjde, je referencia na to, že sú na vozíku,“ atakoval v éteri mladý Sulík osoby so zdravotným znevýhodnením. „Kým to robil Bekim, tak som to ešte vedel uniesť. Ale nejak sa rozrástla komunita srandistov vozičkárov a musí to prestať,“ dodal Filip bez štipky empatie,  čím urazil aj komika Bekima.

FB/Bekim

Nezastavil sa

No mladý Sulík sa týmto nezastavil a šokuje ďalej. „Milujem, keď čávo zaberie pol fitka, aby sa tam vozil,“ okomentoval bez mihnutia oka influencera Františka Maretta, ktorý je pripútaný k vozíku pre diagnózu krehké kosti. Má skoliózu chrbtice, deformované končatiny a trpí malým vzrastom. A práve v posilňovni rehabilituje, spevňuje svoje svaly a cvičí preto, lebo mu to robí radosť. To však Sulíkovho syna zrejme vôbec nezaujíma a ide mu len o vlastné pohodlie.

Filip Sulík si koleduje o poriadny problém, ktorý rieši už aj polícia
Kedy už konečne dospeje a skoncuje s pubertiackym správaním? Syn poslanca NR SR Richarda Sulíka (SaS) Filip lieta opäť v obrovských problémoch. Šialené nápady typu ako zjesť ho_no, ho môžu vyjsť poriadne draho. Tentokrát po generálnej prokuratúre... Čítať ďalej
27 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Sulíkovi ml. narástol hrebienok

Nenájde sa však nikto, kto by ho skrotil? Nový Čas oslovil Sulíka st., čo hovorí na správanie svojho potomka. Tentoraz neodpovedal. V minulosti však na synovu adresu prezradil: „Filip je dospelý človek a nevidím dôvod verejne komentovať jeho vyjadrenia.“

Politológ Radoslav Štefančík hovorí, že politikovi konanie jeho syna v súvislosti s blížiacimi sa voľbami ublíži, ale pravdepodobne nič nezmôže. „Tým, že je Filip Sulík dospelý, Richard Sulík nemá na neho žiadne páky. Môže ho vydediť, upozorniť, že to škodí jeho osobnej kariére, ale myslím, že jeho možnosti sú minimálne,“ povedal politológ.

Zdroj: IG Filip Sulík

"Práve Sulík st. ho pravdepodobne vychoval, a to, čo dnes robí, je výsledkom výchovy Richarda Sulíka. Pokiaľ bude Filip takýmto grobianskym spôsobom komunikovať smerom k verejnosti, tak sa to niektorým voličom Sasky nebude páčiť a jeho spôsob komunikácie si dajú do súvislosti so Sulíkom st.," upozornil Štefančík

Filip však naďalej rád provokuje, a to, čo má na srdci, má aj na jazyku. „Stále mám väčšiu a väčšiu potrebu vybaviť si zbroják. Už by som to aj riešil, ale jediný môj problém je obava, že keby mám slabú chvíľku a vlastním pištoľ, tak sa impulzívne odje**m. Čo by nebol až taký problém, ale potešilo by to pár liberálov, a to si nemôžem dovoliť,“ napísal šokujúco Sulíkov syn.

Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Jožo Ráž vyslovil desivé proroctvo
Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Legendárny líder kapely Elán Jožo Ráž vyslovil v minulosti desivé proroctvo: Situácia je vážna! Modlite sa! Teraz je vhodná doba. Napĺňajú sa jeho slová? Legendárny spevák prišiel v minulosti s výzvou... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik