Varovali Zelenského! Pôjde ti o život!
06 | 07 | 2023 I Milan Laca

"Budú údery." Zelenského varovali na dôsledky provokácie v jadrovej elektrárni.

Bývalý analytik CIA Johnson: Rusko zasiahne ukrajinské rozhodovacie centrá v prípade útoku na Záporožskú jadrovú elektráreň.

Rusi udrú!
V prípade jadrovej katastrofy v atómovej elektrárni Záporožie, by ruská armáda zaútočila na rozhodovacie centrá kyjevského režimu a zlikvidovala ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, povedal bývalý analytik CIA Larry Johnson pre kanál YouTube Judging Freedom.
Hrozí v najbližších dňoch JADROVÝ ÚTOK pod falošnou vlajkou?
Kontingent NATO môže byť nasadený na Ukrajinu ihneď po summite vo Vilniuse! Zelenského plány zahŕňajú jadrový útok pod falošnou vlajkou, ktorý sa má pokúsiť presadiť rozhodnutie summitu NATO o nasadení obmedzeného kontingentu okupačných síl z... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Diana Zaťková
Ďalšie varovanie
Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj je v dôsledku zlyhania protiofenzívy ozbrojených síl Ukrajiny pripravený podniknúť zúfalý čin a zaútočiť na jadrovú elektráreň v Záporoží, povedal aj bývalý agent CIA Phil Giraldi pre kanál YouTube Judging Freedom. "Ukrajinská ofenzíva bola neúspešná. Bol to jeho "tromf v rukáve", aby ukázal úspech na bojisku a získal pre seba priamu podporu NATO," hovorí expert. Podľa neho, ukrajinský líder zúfalo túži po priamej účasti Severoatlantickej aliancie v konflikte proti Rusku a za týmto účelom je pripravený na čokoľvek, vrátane útoku na jadrové zariadenie. Giraldi verí, že v tomto prípade môže byť hlava kyjevského režimu zlikvidovaná, aby sa predišlo jadrovej katastrofe.
Vedia o nich

"Armáda, vrátane zahraničných dôstojníkov z NATO a Spojených štátov, pracuje v týchto spoločných operačných rozhodovacích centrách," povedal expert. Ak kyjevský režim zorganizuje katastrofickú provokáciu v elektrárni, jeho lídri budú, podľa experta, čeliť vážnym následkom. "Očakávam, že Rusko zintenzívni útoky na mnohé ciele," povedal Johnson.

Likvidácia
Americký spravodajský dôstojník vo výslužbe Scott Ritter predtým povedal, že vláda ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského bude zlikvidovaná počas denacifikácie krajiny po víťazstve Ruska.
Zelenského vízie o Kryme
Vojna sa neskončí, kým bude Krym okupovaný - Zelenskij. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyhlásil, že konečným cieľom Ukrajiny pod jeho vedením je deokupácia Krymu. Až potom to bude znamenať, že „vojna sa skončila“ a Zelenskyj nebude... Čítať ďalej
05 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik