Karol Farkašovský o najstupídnejších otázkach doby
06 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"O najstupídnejších otázkach doby," hovorí Karol Farkašovský (SNS), bývalý politik a novinár. "Kto koho vylučuje, kto ku komu sa pritúli, s kým áno, s kým nie. Otázky moderátorov každý boží deň," hovorí ďalej a vyzýva k tomu, aby boli občania voči médiám ráznejší.

"Normálny človek vie, že 1. októbra tomu môže byť všetko úplne inak," myslí si Farkašovský. 

"Keď školy nedokážu novinárov naučiť základnému pravidlu, že na hlúpu otázku existuje len a len hlúpa odpoveď, tak ich to naučme my, občania," hovorí Karol Farkašovský.

"Ak sa vám televízne diskusie nepáčia, vypnite ich a znížte sledovanosť," hovorí ďalej bývalý novinár.

"Ukážme médiám, čo od nich chceme a čo od nich vyžadujeme. Že máme vlastný rozum, vlastný názor a vieme hľadať pravdu. Že hlúposti a diletantsva máme plné zuby. Je načase brániť sa," konštatuje v závere príspevku v krátkom filmovom páse na sociálnej sieti Karol Farkašovský.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik