DRSNÉ SLOVÁ TIBORA GAŠPARA: Hyeny a vražda
06 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

HYENY A VRAŽDA! Je názov príspevku, ktorý nas sociálnej sieti zverejnil exprezident Policajného zboru, Tibor Gašpar (SMER - SSD). Gašpar komentuje Zuzanu Čaputovú, Štefana Hamrana, Daniela Lipšica.

"V minulom týždni Slovenskom otriasla tragédia, kedy prišla brutálnym spôsobom o život matka dvoch detí. Tragédia, ktorej sa dalo zabrániť," píše Tibor Gašpar (SMER - SSD).

Ako uvádza, pôvodne nechcel túto udalosť verejne komentovať, pretože nepozná podrobnosti prípadu, okrem tých, ktoré priniesli médiá, jedno je však podľa Gašpara isté, a to že zlyhal štát.

Čo však komentoval, je ako píše: "...hyenizmus prezidentky Čaputovej, policajného prezidenta Hamrana a najšpeciálnejšieho prokurátora Lipšica. Je mi totižto zle, keď vidím ako opäť tancujú na hrobe nevinnej obete, mysliac si, že im to prinesie stratené politické body."

Čaputová podľa Gašpara teatrálne vyzýva na prešetrenie príčin tejto udalosti, nahodila pózu č.34, a jej hraný súcit jej uveria azda už len takí ako Stanke, a jemu podobní.

"Kde bola pred dvoma rokmi, keď obeť tejto tragédie prosila o pomoc?" Pýta sa Tibor Gašpar.

Hamran si už podĺa Gašpara našiel obetného baránka, len aby nemusel vyvodiť osobnú zodpovednosť.

"Teraz bude lynčovať radového policajta, niekde z obvodného oddelenia. Keby sa nevenoval politickým tlačovkám a obhajobe zločincov čurillovcov, možno by mu ostal čas na to, aby zabezpečil napríklad preškolenie policajtov prvého kontaktu, ako postupovať v obdobných prípadoch," myslí si Tibor Gašpar.

"No a Lipšic, ako obyčajne. Pri každej vražde kde sú kamery, ukazuje svoju tvár a robí zo seba hrdinu," dodáva exprezident Policajného zboru SR.

"Keď sa jedná o Čaputovú, Naďa, Matoviča, či ich dvornú redaktorku RTVS pani Jančkárovú, Lipšicov ÚŠP a Hamranova NAKA dajú povel, nabehne armáda kukláčov, a naskáču na chudákov dôchodcov, ktorí o nich z poza klávesnice niečo v hneve napíšu. Bežný človek ich zaujíma, až keď už je neskoro," konštatuje v závere príspevku Tibor Gašpar.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik