Urban: MÉDIÁ z nás naďalej robia IDIOTOV
05 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Republiky Miroslav Urban napísal na Facebook status k Rusku a vojne na Ukrajine. Svojmu príspevku dal nadpis: „Médiá z nás naďalej robia idiotov“.

„Vo všetkých mainstreamových médiách dnes píšu o tom aký je Putin slabý a nie je žiaden dôvod obávať sa jadrového potenciálu Ruska. Azda sa niečo cez noc zmenilo? Ruské jadrové rakety zhrdzaveli a sú nefunkčné?,“ začína poslanec svoj komentár.

„USA sa nezdráha dodať Ukrajine rakety čo zasiahnu Rusko, už sú mediálne pristupní i na dodanie stíhačiek F-16 (veľmi pravdepodobne sa už dávno ukrajinskí piloti učia lietať na F-16, len sa o tom nehovorí, prípadne do stíhačiek nasadnú “dobrovoľníci” z Poľska či Británie (tí sú už dosť vypatlaní pocitom svojej výnimočnosti)),“ pokračuje Urban.

Poslanec ďalej konštatuje, že situácia a postavenie Putina sa po „poldňovom divadleWagnerovcov nezmenila, za pár hodín bol kľud a že „možno by si od neho mal brať príklad i Macron s horiacimi Francúzskom už niekoľko dní“.

No nič, počkáme na ďalšiu eskaláciu konfliktu, povzdychne si ďalej poslanec a následne pripomína slová ruského prezidenta Vladimira Putina: “Ak boli na západe prijaté riešenia ako zničiť Rusko, bude to katastrofa pre celý svet. Na čo je nám taký svet, v ktorom nebude Rusko?”

„V prípade ďalšej eskalácie konfliktu, zapojenia vojakov NATO na Ukrajine (v podstate tam už sú), pri poškodení Záporožskej jadrovej elektrárne Ukrajincami (NATO), použitie jadrových zbraní Ruskou federáciou môžeme len akceptovať, Rusko nemá na výber. Asi si i my zaslúžime vojnu,“ dodáva smutne Urban.

Manipulácia mladých ideológiou liberalizmu a progresivizmu
"Francúzske etnické výtržnosti? Nič nové – len dôsledok indoktrinácie mladých a menšín ideologickými floskulami liberálov a progresívcov" Rozvíja svoju úvahu na sociálnej sieti Rafael Rafaj. "Nepokoje zasiahli celé Francúzsko ...po tom, čo v... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme