Odkaz C+M ignorantom
05 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Hlásim sa k odkazu Cyrila a Metoda" píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok, ale nie iba preto, aby sa ukázal niekde pred kamerami počas slávnostných chvíľ, ako množstvo našich "politikov".

Slovensko bolo založené na kresťanských hodnotách a úcte k tradíciám našich predkov. Napriek tomu, že dnes viacerí probruselskí liberáli najmä z PS týmito tradíciami opovrhujú, trvám na tom, že sú základom nášho štátu.

Ničenie našej civilizácie

"Nikdy nebudem súhlasiť s návrhom PS, aby sme muža a ženu nemohli označiť v dokumentoch normálne, ale iba ako osoba č.1 a osoba č.2. Rovnako nikdy nebudem súhlasiť s návrhom PS, aby na Slovensku boli drogy legálne.

Hodnoty, ktoré vyznávam sú s týmito uletenými názormi v ostrom kontraste. Pre mňa je dôležitá rodina, výchova detí, poctivá práca a hrdosť na svoj štát. Presne tak, ako to vyplýva z Cyrilo-metodskej tradície." Píše Matúš Šutaj Eštok.

V Nitre sa už oslavuje
V Nitre sa začala slávnostná pontifikálna svätá omša. Hlavným celebrantom liturgickej slávnosti je Mons. Larry James Kulick, biskup diecézy Greensburg v štáte Pensylvánia v USA spolu s biskupmi zo Slovenska. V závere slávnosti bude otvorený Rok... Čítať ďalej
05 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme