Matovič KLAME, tvrí Zuzana Šubová
04 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý premiér Igor Matovič pred pár dňami povedal v médiach, že o Vlčanových a Kissových prešľapoch sa dozvedel až od poslanca Šudíka. Toto tvrdenie je vraj lož a Zuzana Šubová má aj dôkaz!

Zuzana Šubová je bývalá riaditeľka protikorupčnej sekcie na PPA. Kandidovala za stranu SaS, dnes vedie vlastnú stranu Piráti. Na sociálnej sieti sa vyjadrila k diletantstvu Igora Matoviča a tvrdí, že je nemysliteľné, aby štátni zamestnanci, ktorí sa rozhodnú odkrývať protispoločenskú činnosť museli čeliť atakom a strate zamestnania. Taktiež uviedla, že je nenormálne, keď premiér krajiny klame a zatvára si oči pred tým, čo sa mu deje pod nosom. Buď je totálny diletant alebo je súčasťou hry ,,našich ludí".

Ako to je teda?

"Igor Matovič pred pár dňami povedal v médiach, že o Vlčanových a Kissových prešľapoch sa dozvedel až od poslanca Šudíka. Je to lož. Obaja, teda Heger aj Matovič vedeli už 29.mája 2022 o tom, že Vlčan s Kissom tajne zamestnali na PPA pravú ruku Martina Kvietika toho času súdeného za korupciu na PPA. Vedeli o tom, že sa mi Vlčan vyhrážal odvetou, ak tieto informácie zverejním. Bola som v šoku z toho, keď Matovič pred pár dňami v Markíze poprel, že by mu to Kremský povedal. Bohužial je to z Matovičovej strany lož.

Peter Kremský ma následne informoval, že volal aj s Hegerom a aj s Matovičom a obaja mu povedali, že má od nich povolenie okamžite riešiť problém neakceptovateľného zisteného konfliktu záujmu Kadnára, ktorý klamal v životopise a zatajil pri nástupe do zamestnania všetky informácie, ktoré by ho spájali nie len s Kvietikom, ale aj so samotným Jozefom Kissom, pretože ako nakoniec zistila Nadácia Zastavme korupciu, tak Kiss klamal, že Kadnára nepoznal pred pôsobením na PPA. Nadácia Zastavme korupciu neskôr zistila, že Kadnár bol dokonca nadriadeným Jozefa Kissa vo Výbohovej firme, čo je bezprecedentný konflikt záujmov aj samotného Jozefa Kissa." Napísala Šubová.

TOTO zabolí! Baránik z SaS musí zaplatiť 70 tisíc za svoje výroky
"BARÁNIK ZAPLATÍ ZA OHOVÁRANIE 70 000,- EUR," zdôrazňuje na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok z HLAS - SD. Toto určite zabolí. "Alino, ako ho saskári volajú je viac známi ako hulvát, než právnik," píše Šutaj Eštok. "Už dávno hovorím, že Baránik,... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Odvolanie Kissa

"Po týchto informáciach Peter Kremský žiadal Vlčana, aby okamžite odvolal Kissa z funkcie, čo Samo menovaný Bödorom na poľovníckej chate odmietol. Po tejto výzve šéfa hospodárskeho výboru ministrovi volal poradca Martin Ondráš môjmu mužovi, že čo to má znamenať, že Kremský žiada hlavu Kissa a povedal môjmu mužovi, že sa to všetko na konci dňa otočí proti mne. Že síce chápe dôvody môjho hnevu, ale že sa to malo riešiť inak, pretože na konci dňa, sa mi chrbtom otočí aj Kremský a aj premiér.

Chrbtom k problému sa otočil len premiér, pan Kremský urobil čo mohol, aby Jozefa Kissa za tento mega škandál nechal odvolať. Zdesený Kiss a Vlčan netušili, čo s touto situáciou robiť a tak na porade v úzkom kruhu ministra Vlčana rozhodli o tom, že musia niečo vymyslieť. A padlo rozhodnutie, že sa musí vyfabulovať trestné oznámenie na moju osobu a musí sa to poriadne zmedializovať, aby sa odvrátili reflektory zo škandálu Kadnár a neoprávnene vyplatených dotácií, ktoré Kiss nechal protizákonne vyplatiť spoločnostiam, ktoré boli odsúdené ŠTS za zneužívanie finančných zdrojov a subvenčný podvod, čo bolo úplne v rozpore s vtedy platnými zákonmi a internými smernicami. Medzi časom týmto spoločnostiam pribudlo nové obvinenie, to len pre zaujímavosť." Pokračuje.

Zastierací manéver?

"Už v čase podania trestného oznámenie vedeli aktéri Samo a Jožo, že ich trestné oznámenie na moju osobu bude odmietnuté, pretože naozaj slúžilo len na odvrátenie pozornosti od škandálu s Kadnárom. To sa im aj podarilo, ale zároveň spustili lavínu, ktorá ich na konci dňa zomlela.

To, že títo gauneri začali útočiť na každého kto sa chcel o túto kauzu zaujímať len dokazuje, že su v úzkych. Útočili na pána europoslanca Štefanca, na Tomáša Šudíka, ktorý Kissa usvedčil priamo z klamstva na agrovýbore NR SR, ako aj ďalších ľudí, ktorých označovala táto skutočná organizovaná skupina.

Jozef Kiss v relácii uviedol, také nehorázne klamstvá, že to nemôže zostať bez odozvy a to aj v trestnoprávnej rovine. Dovolil si zaútočiť na prokurátora UŠP ako aj sudcu, ktorý dával pokyny na zaistenie vecí a domové prehliadky, čo je neslýchané. Redaktorovi STARTITUP-u klamal úplne vo všetkom, čo mu odprezentoval.

Od samotných skutkov z ktorých je Jozef Kiss podozrivý, až po jeho rozprávky, ktoré naservíroval tomuto redaktorovi. Jozef Kiss zabudol na dôležitú vec. Sudca aj prokurátor pristúpia k úkonom ako domové prehliadky alebo zaistenie vecí po dôkladnom zvážení veci a dôkazov. Nestačí len výpoveď niekoho, vždy musia byť na tak závažný úkon potrebné ďalšie podporné dôkazy. Ako napríklad odposluchy podozrivých, výpovede iných svedkov a množstvo ďalších vecí."

Papagáj Boris Kollár, jeho rozprávky a odkaz od Richterovej
"O tvojom týždňovom “tour de média”,kde si sa usilovne snažil obhájiť neobhájiteľné,som sa rozhodla reagovať," píše jedna z matiek dvoch detí Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu Slovenskej republiky. Boris Kollár z... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Trestné stíhanie pokračuje

"To, čo teda tvrdí Jozef Kiss, že polícia konala len na základe mojich výpovedí je čistý blud a dobre to vie aj jeho advokát. Trestné stíhanie beží ďalej, dôkazy boli zaistené a zrejme ich polícia skúma. Ak Jozef Kiss si myslí, že Šubová má takú moc, že dokáže na pokyn ovládať Špeciálnu prokuratúru a Špecializovaný trestný súd, tak mu ďakujem za poklonu, ale takú moc veru nemám.

Ja som podala na NAKA vysvetlenie ku každému jednému skutku, kde som mala podozrenie, že bol spáchaný trestný čin. Ako OČTK pracujú, vyhodnocujú dôkazy a ako postupujú je výlučne v kompetencii OČTK a nie oznamovateľov protispoločenskej činnosti. Nuž Samo a Jožo dúfali, že polícia si príde po mňa a nakoniec si prišla pre nich.

Tak teda nechajme pracovať OČTK ako hovorí poradca ministra Martin Ondráš a nefabulujme. Je zjavne veľa vecí, ktoré OČTK nemôžu zverejniť ani verejnosti a ani samotným oznamovateľom zo zištných dôvodov. Nič sa nedeje len tak.

Inak mimochodom mi volali z ministerstva ľudia, že pán poradca poraduje tak, že sa prechádza okolo budovy ministerstva, vraj aby ich nik nepočul. Viete kedy tak konáte? Skúste hádať..." Ukončila svoj status Šubová.

Michal Kaliňák (HLAS-SD): Samosprávy sa stali obeťami, ich obyvatelia sú bankomatom na financovanie chýb dua Heger, Matovič
Strana HLAS – SD dnes predstavila kandidátku, na ktorej je aj dlhoročná tvár ZMOS. Michal Kaliňák, expert na samosprávu problémy nerieši na sociálnych sieťach, ale rieši ich denne už niekoľko rokov priamo v teréne. Vie presne, čo regióny potrebujú ... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik