ĽSNS predstavila kandidátku. Kto ju povedie?
04 | 07 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Strana ĽSNS predstavila v utorok zloženie kandidátnej listiny do septembrových parlamentných volieb. Povedie ju poslanec Marek Kotleba. Na druhom mieste kandiduje Rastislav Šlosár. Na tlačovej konferencii o tom informoval predseda strany Marian Kotleba.

Tretie miesto patrí poslancovi Martinovi Beluskému, štvrté Stanislavovi Mizíkovi. Z piateho miesta kandiduje Eleonóra Kotlebová, zo šiesteho podpredseda strany Rastislav Kyseľ a zo siedmeho miesta krajský predseda strany Peter Podolinský. Na ôsmom mieste je František Drozd, na deviatom externá posila strany Katarína Boková a prvú desiatku uzatvára taktiež externá posila Miroslav Heredus.

"Kandidátku sme skladali s jediným ohľadom, aby na nej boli ľudia, ktorí svojimi životnými príbehmi ukázali, že nielen slovami, ale najmä skutkami a činmi sú vždy na strane pravdy, spravodlivosti a na strane práva a boja slušných ľudí a obnovenia suverenity SR," povedal Kotleba.

ĽSNS chce ponúknuť jasnú víziu pre všetkých ľudí na Slovensku. Program bude mať podľa Kotlebu presne špecifikovaný.

VOROBELOVÁ nebude kandidovať do parlamentu
Poslankyňa Národnej rady SR Slavěna Vorobelová (nezaradená) na svojom facebooku oznámila, že v tohtoročných voľbách už nebude kandidovať do parlamentu. „Milí moji priaznivci, priatelia, aj nepriatelia či politickí a názoroví oponenti, aby som... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme