Všetci sa s.r. s Borisom, a on nie a nie odísť
03 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Všetci sa serú s Borisom, a on nie a nie odísť. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Babky demokratky a naše novodobé sufražetky už majú dosť podpisov. Dokonca štyri navyše. Chvalabohu, veď sa aj čosi nabehali. A majú dosť aj Borisa. Idú ho odvolávať.

Potratová poslankyňa síce podpis nedala, ale ak bude na schôdzi, zahlasuje zrejme za.

Natešená nám v telke zatancovala oslavný taneček, lebo „dvadsaťpäťkrát sme zabránili sprísneniu interrupcií.“  

Dobre, že ich máme, naše ochrankyne

A čo sme my ženy nejakí otlkánkovia, aby sme sa dali otĺkať  mužskými bitkármi a oplodňovačmi? Nepoviem, keby žena bila ženu. Nepoviem slovo, keby Romana Tabák vyfackala  pripitú Cigánikovú. Čo sa rodovej rovnosti týka, je to vyrovnané.

Ale dať sa vyfackať „ctihodným“ šéfom parlamentu, tak  to  už nie. Borisa treba odvolať. Nedáme si predsa špiniť nepoškvrnenú povesť doma i vo svete. A zapojme do toho aj cirkev. Tak ako naša Xena z Bruselu. Nič to, že je dvanásť rokov po bitke.  Veď sa priznal. Keby aspoň nehovoril, žeby to urobil znova, aby si zachránil „decko“. Áno,  on ho zachránil pred tou zlou materou, čo ho pri tom ping-pongu mohla aj zabiť. Dieťa nie je loptička, aby ho hádzala cez celú izbu. Len neviem, prečo tej krkavčej materi spravil ešte druhé.

A ktovie, prečo sa Barbora neozvala skôr. Prečo ho obvinila po dvanástich rokoch?  Prečo čakala akurát na tieto voľby? To len ona a pánboh vie. Možno ešte tí, čo za tým stoja -  teda, ak je to politický obchod alebo načasovaná bomba, ako sa hovorí.  A tak premýšľame a  konšpirujeme, že to preto a preto. Dokonca vraj vznikla aj koalícia na Borisovu podporu.

A len tak mimochodom: kde bola vaša morálka, vaše koaličné „ctihodnosti“ a darmožráči? Kde bola snaha mať „čistého“ predsedu parlamentu, keď ste mu dali svoj tajný hlas. Dobre ste vedeli o jeho špinavej minulosti aj o háreme. A dnes vám odrazu prekáža, koho ste si zvolili. Tých darmožráčov som si požičala od  premiéra „najlepšej“ vlády, akú sme tu mali. Aby ste sa cítili ako doma.

Nehryzie vás svedomie, keď ste hlasovali za Borisa? Že neviete, čo je svedomie? Svedomie je to, čo vám chýba.  Ak si dobre pamätám, jediný, kto mal výhrady voči Kollárovi, jediný, kto si dovolil hovoriť o ňom celú nepríjemnú pravdu,  bol Róbert Fico. Súdny človek musel vedieť, že s Borisom dehonestujeme úrad predsedu NR. Fico to vedel. Ale čo tam potom, hlavne, že Boris je náš človek.

Mala som kolegu telocvikára, ktorý vyfackal žiaka. Kolega bol vyšportovaný, facka takou rukou musela poriadne štípať. Nikto sa s ním nepáral, musel zo školstva odísť. Lenže to bolo ešte, prepytujem,  za socializmu. Potom si otec štyroch detí vybíjal zlosť za strojom vo fabrike.

Len tak premýšľam o morálke vtedy a dnes

A prichádzam k záveru, že Boris si vybíja zlosť pred mikrofónom. Niekedy sa naozaj nedá počúvať. A nemyslím len jeho krik, brbtanie a  emócie. Možno by mu tiež prospelo poslať ho do fabriky.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik