Robert Fico: Čaputovej vláda uvažuje, Smer-SSD koná (VIDEO)
03 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Predseda strany Smer - slovenská sociálna demokracia Robert  Fico svoje tradičné video "Čo sa nezmestilo na tlačovku" začal nostalgicky - spomienkami na svoje prázdniny z detstva a brigády v puberte. Ďalšie témy už neboli také príjemné.

Vyzdvihol spoluprácu so SNS, o ktorej dúfa, že sa do parlamentu dostane. V rámci predvolebného boja očakáva aj nejaké mimoriadne zasadnutia NR SR. Nepáči sa mu, že vláda na domácej politickej scéne nič nerobí, kým v zahraničí sa aj s prezidentkou pretekajú, aby vyhoveli Bruselu. Fico hovorí aj o fakte, že Slovensko nepotrebuje mimoriadne zasadnutia kvôli odvolávaniu predsedu parlamentu, ale k celkom iným témam.

Dobré skúsenosti

Fico vyzdvihuje skúsenosti, ktoré má Smer so Slovenskou národnou stranou, na ktorých chcú stavať aj pri súčasnej spolupráci a dúfa, že SNS sa do budúceho parlamentu dostane. Danko sa objaví aj na cyrilometodských oslavách v Nových Zámkoch.

Tu Fico pripomína, ako Čaputová a Heger zamedzili verejnosti pred rokom v auguste, zúčastniť sa na oslavách SNP a upozornil, že Smer si míľniky našej histórie naďalej mieni dôsledne pripomínať.

2728 kandidátov, 24 politických strán!
V septembrových predčasných parlamentných voľbách chce kandidovať 24 politických strán a jedna koalícia. Ministerstvo vnútra SR od nich prijalo návrhy kandidačných listín. Termín na podanie uplynul v nedeľu (2. 7.) o polnoci. Informovala o tom... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Predvolebná nervozita

Robert Fico očakáva aj nejaké mimoriadne zasadnutia parlamentu. Čaputovej vláda podľa Fica má za úlohu "uspať" verejnosť pred voľbami a pripraviť Slovensko na nový progresívny zlepenec a odstaviť od možnosti vládnuť Smer.

Kým vláda dumá...

Čaputovej vláda v demisii podľa Fica len rozmýšľa, čo by mala proti vysokým cenám a abnormálnemu navyšovaniu hypoték, kým strana Smer jedná s potravinármi a pripravuje zákony, ktoré by upravili pravidlá pre banky. 

Podporia čokoľvek

Fico aj prezidentke, aj Ódorovej vláde vyčíta, že v zahraničnej politike spravia všetko, čo sa od nich očakáva aj napriek tomu, že to budú rozhodnutia proti Slovensku a jeho obyvateľom. 

BEKMATOV: Som pripravený byť ľavicovým svedomím klubu Smeru-SD
Nemám na svedomí podvody, škandály, klamstvá či pochybné kšefty. Kádrovanie mojej osoby zo strany novinárov a politikov vnímam ako dôkaz toho, že nemajú čo iné na mňa vytiahnuť, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník Artur Bekmatov,... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

V utorok ich v rokovacej sále nehľadajte

Hoci všetci poslanci Smeru podľa Fica budú v deň odvolávania predsedu Národnej rady Borisa Kollára (Sme rodina) v Bratislave, na tejto "fraške" sa nezúčastnia, využijú obštrukciu. Myslí si, že keby koalícia fungovala, k niečomu takémuto by nikdy nedošlo. Navyše pripomína, že ak sa majú konať mimoriadne rokovania, tak rozhodne nie o podivnom súkromnom živote predsedu NR SR.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik