Martin Klus sa vyjadril! Ľudia sú v šoku: Ide mu o plat!
03 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Martin Klus, odídenec s SaS a bývalý štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí skončil v strane SaS dobrovoľne, potom, ako sa SaS rozhodla, že odchádza z koalície Eduarda Hegera. Vtedy Klus dal veľmi silné vyhlásenie. Uveriteľné. Dnes je všetko inak. Martin Klus naklusal, bývalý liberál si našiel "novú rodinu". "ÁNO, KANDIDUJEM ZO 150-TKY NA KANDIDÁTKE SME RODINA," uviedol na sociálnej sieti.

"Strany, ktorá urobila v tomto volebnom období obrovský progres vo svojich jasných proeurópskych, proatlantických a proukrajinských postojochi a mojim pozvaním ako NESTRANÍKA na ich kandidátku na SYMBOLICKÉ 150. miesto, aby som tieto témy ďalej presne v tomto duchu pokrýval, chceli o. i. demonštrovať, že to je progres trvalý a nezvrátiteľný," vyjadril sa Klus, kandidát Sme rodina na sociálnej sieti.

"Ak je toto dôvod na šok, veľké sklamanie a všakovaké posmešky, ktoré tu o sebe posledné hodiny od niektorých komentujúcich čítam, čudujem sa, no rešpektujem to. Pre mňa bolo pri rozhodovaní prijať túto kandidátku podstatné to, že v ťažkých časoch, do ktorých sa rútime, máme jasnú zahraničnopolitickú garanciu v ďalšej politickej strane," dvíha cez emotikon ukazovák Klus v príspevku na sociálnej sieti.

"Pre niekoho možno málo, zlé, čudné, hanebné. Pre mňa kriticky dôležité, lebo mi nie je jedno do akého rána sa 1. 10. 2023 zobudíme a napriek tomu, že mám na to X osobných dôvodov, hodiť flintu do žita nepovažujem za riešenie," dodal Klus.

Ľudia sú z Klusovho rozhodnutia v šoku a komentujú jeho príspevok. Vyberáme z komentárov

"Pane, nebudem sa vyjadrovať k osobe B. Kollara, ale idete na kandidátku niekoho, kto si pozýval Le Penovu ci Salviniho na SR, kto s Kotlebom zrejme rokoval o ústavnych sudcoch, kto si Žilinku obhajoval pri teme 363 paragrafe.... Ľudia, ktori Vam predtym fandili, Vás ťažko na tejto kandidátke budú voliť," píše p. Ivan,

"Topka! Liberal v konzervativne sa tvariacej strane.. ..hodnoty ako vzdy zostali bokom. A tie texty o proeuropskom, proatlantickom a podobne smerovani su balast na ospravedlnenie si vlastneho svedomia. Takuto orientaciu ma 99% stran, ktore kandiduju. V priamom prenose ukazka ako sa da postavit politika na hlavu (nie ze by tam uz vdaka aj vasej vlade uz nebola - ale aj tak). Bravo - gratulujem  Vam k tomuto salto mortale!" Píše pani Annamária

"Martin, býval som tvojím fanúšikom, ale týmto rozhodnutím si sa civilne znemožnil a zároveň politicky zavraždil. A táto jalová obhajoba znie tak, že... sme rodina je síce totálny hnoj v rozpore s mojimi hodnotami, ale 4 roky poslaneckeho platu sú 4 roky poslaneckého platu," píše p. Marek.

"Zaujimavy presun. Od SAS do Sme rodina ? To su diametralne rozdielne vizie stran. PS a SAS asi nedali ponuku. Tu je vidiet, ze M. Klusovi ide len o poslanecke miesto a plat. Sme rodina odmieta LGBT, migrantov, manzelstva rovnakeho pohlavia, uznavaju jedinu rodinu muza a zeny," píše p. Helena.

"Takže nebudete kandidivať a potom zrazu budete a za SME Spodina - sme mafiáni, bijeme ženy hlava nehlava," píše o. Lukáš.

"...jebe, tebe jebe martin. "od niektorých komentujúcich" od niektorých? uplne od kazdeho, zatial som nevidel jeden pozitivny," napísal p. Marcel.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik