Česká senátorka: ÚCHYLKY začínajú byť normou a byť normálny sa stáva ÚCHYLKOU!
03 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Česká senátorka Jana Zwyrtek Hamplová na margo debaty o „manželstve pre všetkých“ poznamenáva, že dvaja muži a dve ženy jednoducho dieťa nesplodia a tak to povedie k rôznym dohodám, na ktoré už právo nemyslí a nemôže myslieť, pretože je to „scestné“.

Vyjadrenia senátorky priniesol server ParlamentniListy.cz.

Znásilňovanie prírodných zákonov

Podľa Hamplovej sme v súčasnosti svedkami snáh o úplnú zmenu prirodzeného chodu sveta vrátane prírodných zákonov. „Úchylky začínajú byť normou, a byť normálny sa naopak stáva úchylkou. Pokiaľ si ale niekto myslí, že písanými zákonmi zmení tie prírodné, mýli sa,“ reaguje senátorka na priebeh debaty o „manželstve pro všetkých“ v Poslaneckej snemovni.

Hamplová upozornila na to, že namiesto toho, aby sme sa starali o to, ako podporiť rodiny a pôrodnosť, pretože sa rodí čím ďalej, tým menej detí, riešime donekonečna niekoľkopercentnú menšinu, ktorá sa jednoducho narodila inak. Ja im ich partnerský život prajem, mám medzi podobnými pármi aj priateľov, ale klasické rodiny to jednoducho nie sú a nikdy nám ich nenahradia. A vťahovať do toho deti je úplne mimo môjho chápania,“ uviedla.

Diskusia na spomenutú tému pripadá senátorke umelá. Politici podľa nej poňali ten boj ako možnosť sa zviditelniť, pričom im vôbec nejde o podstatu problému. Hamplová tvrdí, že im ide o to, byť nositeľmi „dobra" pre inak orientovaných ľudí, najmä však o ono vystupovanie pri mikrofóne. Podľa svojich slov nemôže vylúčiť ani to, že tu ide o odvedenie pozornosti od vážnejších tém.

Českí poslanci dali nateraz "manželstvu pre všetkých" zelenú v prvom čítaní.

Senátorka Hamplová upozorňuje, že politici písaným zákonom zákony prírody nezmenia a pokiaľ si to myslia, tak sú hlúpi. Poslanci si podľa nej taktiež neuvedomujú, že otvárajú Pandorinu skrinku s obchodom s deťmi.

Podľa Hamplovej má dieťa právo na obidvoch rodičov – na otca aj matku. „A dieťa, ktoré by čelilo v škole a inde otázkam typu: ty s dvoma oteckami nebo s dvomi maminkami…? Je to celé pomýlené a nikto nemyslí na dôsledky,“ varuje Hamplová.

V českom Senáte sa nedávno k spomínanej téme uskutočnil seminár. „Viem zo skúsenosti, že keď si v niečom nie je niekto istý, znásobuje ,masírovanie' ľudí naokolo, aby ich presvedčil, akú úžasnú vec vlastne navrhuje, a aké je zlé za ňu nehlasovať. Podobného druhu bol ten seminár, tie slzy, ten tlak,“ zmienila sa senátorka aj o tom, ako predsedníčka Poslaneckej snemovne Markéta Pekarová Adamová na seminári plakala. „Tí ľudia znásilňujú prírodné zákony, a to dá fušku presvedčiť ostatných, že ide o správnu vec. Áno, zaistime dvom ženám a dvom mužom vzájomné práva obdobné k párom heterosexuálnym, hovorím napríklad o majetkových otázkach. Ale nevyhlasujme ich za klasický pár, keď ide o hračku prírody,“ uviedla senátorka. 

JE TO TU! V Česku zverejnili zoznam „genderovo neutrálnych“ mien
České ministerstvo vnútra zverejnilo zoznam „rodovo neutrálnych“ mien, ktorý má zjednodušiť zápis mien do matrík ľuďom, ktorí sa hlásia k netradičnej genderovej identite. Zoznam vznikol na základe znaleckých posudkov a odborných stanovísk. Podľa... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Veľmoci nás len použili alebo zradili

Hamplová sa vyjadrila aj k rozdielu medzi českou Poslaneckou snemovňou a Senátom. V snemovni, teda dolnej komore parlamentu sa podľa nej ocitá viac „nie práve bystrých“ ľudí, pričom v Senáte je takých omnoho menej, čo Hamplová pripisuje tomu, že Senát sa vytvára na základe väčšinovej voľby.

Ďalej sa Hamplová vyjadrila aj k viacerým rozporom dnešnej doby. „Kam siahnete, je tá hlúposť k „uzúfániu“. My v Českej republike vozíme bravčové mäso zo Španielska, pažítka k nám lieta do reťazcov tisícky kilometrov, na školách majú byť v rámci genderu spoločné záchody pro dievčatá a chlapcov, čo je ústup z civilizácie. Vojnoví utečenci budú jazdiť domov na dovolenku, prezident krajiny, ktorá vedie vojnu, má čas stretávať sa s aktivistkou kvôli dopadom vojny na životné prostredie, v Írsku sa majú vybíjať stáda kráv, niekto si dovolí povedať, že najväčšmi životné prostredie zaťažuje dieťa, a tak ďalej a tak ďalej“ vypočítáva senátorka.

Hamplová upozorňuje na to, že vlastne pozvoľna podliehame vláde ľudí, ktorí v živote nebudú pracovať, ale v ktorých hlasitom aktivizme zapadne každý rozumný hlas a pýta sa, prečo k tomu mlčíme a necháme sa tými hlasitými „bubnami“ prekričať. Podľa senátorky sa môžu Česi ľahko stať cudzincami vo svojej vlastnej krajine.

„Preto hovorím: chráňme si svoje! Iný domov nemáme. A v našich hraniciach si zachovajme vlastný mozog. Nech nám hovorí, kto chce, čo chce, nech si nám Brusel prikazuje a vnucuje aký chce nezmysel. Aktuálne vidíme Francúzsko a čo spôsobuje migrácia. Ďakujem, nechcem. Chcem pokojné Čechy, Moravu a Sliezsko pre život nás a našich detí. Preto tu tiež nechcem žiadne cudzie vojská. Aj to už tu totiž bolo,“ pripomína Hamplová.

Podľa senátorky by sa Česi mali poučiť z vlastnej skúsenosti. Všetky veľmoci nás vždy len použili alebo nás zradili, tvrdí Hamplová. Žiadnej z nich o nás nikdy nešlo a ani dnes to nie je iné, myslí si. Aj pokiaľ ide o americké vojská, tie nechcú mať v Česku základňu kvôli bezpečnosti Čechov, ale kvôli svojim pozíciám na európskom území, pričom Čechov chcú na to iba využiť, poznamenáva Hamplová.

Blázni v akcii - spoločné toalety na školách
A to už po prázdninách. Toalety na školách totiž môžu byť spoločné. Ide o priblíženie sa európskemu trendu, vysvetľuje predkladateľka z ODS, česká poslankyňa Renáta Zajíčková. Informujú parlamentnilisty.cz. No, Spomeňme si, že v Sovietskom zväze to... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik