Rozčúlený Kamenický, alebo Dírer opäť "v akcii"
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Namiesto moderovania opäť šírenie "jediného a správneho" názoru a útoky na SMER-SSD a Ľuboša Blahu!" Konštatuje značne rozhnevane na sociálnej sieti Ladislav Kmenický.

Milí priatelia, "TA3 PRITVRDZUJE" - píše autor statusu.

To čo predviedli dnes, sa už vymyká všetkému

"Na úvod relácie na TA3 V politike si tvorcovia relácie opäť ako terč vybrali stranu SMER - SSD a priam "osobne" zaútočili na Ľuboša Blahu.

Úvody relácie V politike, ktoré asi mali pôvodne za účel oživiť reláciu, sa stali doslova nemiestnymi a nezlučiteľnými s korektnou žurnalistikou.

V úvode relácie som mal dojem, že TA3 si úplne vystačí s útokmi na SMER- SSD a oponenta Roberta Kaliňáka z hnutia Sme rodina pána Pčolinského tam vôbec nepotrebujú" - vysvetľuje svoju nahnevanosť Ladislav Kamenický.

Dírer dokonalejší ako Hlava XXII

"Celá relácia sa točila o vyjadreniach Ľuboša Blahu a dookola sa rozoberalo jeho meno. Namiesto toho, aby ho TA3 zavolala do relácie a konfrontovala ho s jeho názormi, tak moderátor "demokraticky" oznámil Slovensku, že Ľuboša Blahu do relácie nepozvú.

To je čo za pluralitu a demokratickú výmenu názorov, keď sa zakáže opozičnému politikovi a poslancovi NR SR, ktorý má iný názor, vystupovať v politických reláciách."

Iba tak, na okraj, pán Dírer!

"Ľuboš Blaha je podpredsedom najsilnejšej opozičnej strany SMER - SSD a vylúčiť ho z politického diskurzu je za hranicou demokracie. Ak sa bude žurnalistika na Slovensku uberať takýmto smerom, tak to nedopadne dobre! Presne takto sa to robí v tvrdých autokraciách! Toto na Slovensku chceme?" Pýta sa na záver za SMER - SSD Ladislav Kamenický.

Hlas odporcov ilegálnej migrácie zaznel z Malaciek (VIDEO)
Názov občianskeho združenia DIR-publikum vám možno veľa nepovie. Keď však počujete mená, ako Judita Laššáková, či Marek Ťapák, všetkým je jasné, pod akou hlavičkou sa konalo 1. júla 2023 stretnutie v Malackách. Jeho úlohou bolo upozorniť... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik