Pozor, zvýšená výstraha!
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

V niektorých okresoch Košického a Prešovského kraja zvýšili meteorológovia výstrahu pred búrkami na druhý stupeň. Platí do nedele do 18.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom podľa TA SR informoval na svojom webe.

Meteorológovia v daných oblastiach očakávajú silné búrky spojené s prudkým lejakom s intenzitou 30 až 55 milimetrov za 30 minút a nárazmi vetra 70 až 90 kilometrov za hodinu s krúpami.

Druhostupňová výstraha platí pre väčšinu Košického kraja.

Výnimkou sú okresy Michalovce, Sobrance a Trebišov, pre ktoré je vydaná výstraha prvého stupňa. V Prešovskom kraji sa vyššia výstraha vzťahuje na okresy Kežmarok a Levoča.

 Výstrahu prvého stupňa vydal SHMÚ na nedeľu aj pre okresy Brezno, Revúca, Liptovský Mikuláš, Tvrdošín.

Zas konflikt medzi Ukrajincami a Rómami
Polícia v sobotu večer v Pardubiciach zasahovala pri potýčke osemnástich ľudí. Jeden z účastníkov konfliktu bol zranený a skončil v nemocnici. Traja ľudia policajti zadržali, povedala ČTK policajná hovorkyňa Markéta Janovská. Informuje web... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme