Manipulácia mladých ideológiou liberalizmu a progresivizmu
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Francúzske etnické výtržnosti? Nič nové – len dôsledok indoktrinácie mladých a menšín ideologickými floskulami liberálov a progresívcov" Rozvíja svoju úvahu na sociálnej sieti Rafael Rafaj.  

"Nepokoje zasiahli celé Francúzsko

...po tom, čo v utorok počas cestnej kontroly policajt v Nanterre na predmestí Paríža zastrelil 17-ročného mladíka severoafrického pôvodu. Už ste videli, aby vyšla do ulíc a robila výtržnosti biela majorita, keby sa to stalo na opačnej strane spektra?"

V Slovenskom rozhlase komentovala situáciu v Paríži dve desaťročia žijúca Slovenska

Napriek viditeľnej snahe hľadať tie „správne“ slová a korigovať výpoveď podľa slovníka politickej korektnosti, predsa tam pozorné ucho zachytilo skutočnú príčinu etnických nepokojov – pretože problém nie je sociálny, ako sa to snaží odkloniť mainstream, ale etnický.  

A kardinálna príčina je v ideologickej indoktrinácii mladých ľudí,

...patriacich k nejakej menšine, o ich údajnom utláčaní majoritou.  A odtiaľ je už len krôčik k mylnej domnienke, ktorú im do hláv vtĺkajú ideologickí aktivisti progresivizmu, že sú „znevýhodnení“ a „znevýhodňovaní“ vraj voči väčšine, ktorá si vraj požíva akési automatické „privilégiá“... No, číra ideologická halucinácia neomarxistov, ktorí si našli svoj "nový proletariát" vo všetkých možných menšinách, nielen etnických, ale už aj sexuálnych...

Ak takéto ideologické mešuge naratívy a dogmy dostávajú dominantný priestor

...na školách naprieč západnou civilizáciou, potom sa nedivme, že pri každom tvrdšom zákroku alebo nešťastnej náhode sa z civilizovaných európskych veľkomiest stáva džungľa nepokojov s prejavmi nenávisti voči "utláčateľom" - ako im to vtĺkajú do hláv. A korporátne médiá, ovládnuté rovnakou ideológiou neomarxizmu, multikulturalizmu „ja mám svoje práva“ ešte prilievajú olej do ohňa, pretože znakom a cieľom týchto ideológií je totálny rozvrat spoločnosti za aistencie korporácií, nadácií a miliardárov, ktorí už rozmýšľajú a konajú "globálne" a globalisticky...

A progresivizmus sa na Slovensku ešte správa akoby išlo o vrcholné štádium vývoja

...a pritom deštruuje a rozvracia. Len sa čudujem mladej generácii, že týmto oikofóbnym progresívnym a voči vlastným nenávistným fanatikom na ich háčiky skáču ako hladné ryby. Ale ako tie chytené ryby raz aj skončia... len už to môže byť neskoro, lebo "game is over"..."

Ukončuje svoju úvahu Rafael Rafaj.

Hrajme fair play, lebo raz si ťa podáme, bývalý kamarát!
Začiatkom marca, v deň, kedy sa stal (z večera do rána v podzemnom sneme strany Spolu/Modrá koalícia) Eduard Heger predsedom strany Demokrati, zverejnil Igor Matovic a OĽaNO+ video, v ktorom sa majiteľ hnutia a jeho zamestnanci (Michal Šipoš a... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme