Romana Tabák nebude kandidovať, ale...
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Dušou aj srdcom národniarka, nech je tak už naveky" Píše na sociálnej sieti Romana Tabák a vysvetľuje, ako sa rozhodla s politickou kariérou.

"Nebudem v parlamentných voľbách kandidovať", píše ako prvé.

Vysvetlenie

"Budem reflektovať na ponuku predsedu SNS kandidovať za stranu v najbližších eurovoľbách do piateho miesta."

Čo sa týka parlamentných volieb

"Vo voľbách budem aktívne pomáhať najstaršej národnej strane na Slovensku, ktorá otvorila svoju kandidátku širokému spektru politikov a osobností z kresťanskej, sociálnej a národnej sféry" - píše Romana Tabák

Vysvetlenie

"SNS totiž vnímam ako politickú stranu, ktorá si zaslúži dôveru a veľa ľudí na kandidátke považujem za schopných politikov, „ktorí ustoja boj s progresívnymi liberálmi". Rovnako s radosťou reflektujem na ponuku pána Andreja Danka posilniť v rámci strany rozvoj agendy športu, ktorá mi je osobitne blízka. Šport, rovnako ako kultúra, tvoria predpoklad pre rozvoj národnej hrdosti. Záleží mi na rozvoji detí zo všetkých sociálnych vrstiev." Argumentuje autorka statusu.

ERIK KALIŇÁK: Pokiaľ budeme míňať milióny na LIBERÁLNU PROPAGANDU, bežní ľudia z toho nebudú mať NIČ!
Partia okolo OĽANO sa tu niekoľko rokov pokúša ohýbať Ústavu SR, zákony a právny štát ako taký. Podobné praktiky musia čo najskôr skončiť, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák. HD: Čo si myslíte o... Čítať ďalej
30 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme