Zacharovová parádne vysmiala Borella
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Hovorkyňa Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Zacharovová "európskemu ministrovi zahraničia" Borrellovi: "Európsky mierový fond sa už dávnoo stal „Európskym vojnovým fondom“. Jej stručnú iróniu  z telegramu cituje eadaily.com.

Oficiálna predstaviteľka ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zakharova povedala, že Európsky mierový fond sa už dávno stal „Európskym vojnovým fondom“.

Borrell to fakt schytal

Šéf zahraničnej služby EÚ Josep Borrell dnes, 29. júna, po príchode na summit EÚ v Bruseli povedal, že „Európsky mierový fond by sa možno mal stať obranným fondom Ukrajiny“.

"Už dávno sa stal Európskym vojnovým fondom",  napísala zacharovová na svojom kanáli Telegram.

Vatikánska misia v Moskve zatiaľ úspešná
Zástupca Vatikánu diskutoval o situácii s vojnovými, ako aj inými utečencami v Moskve. O priebehu rokovaní informuje web eadaily.com. Jurij Ušakov, asistent prezidenta Ruskej federácie pre zahraničnú politiku, diskutoval s vyslancom pápeža... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme