VOROBELOVÁ nebude kandidovať do parlamentu
29 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslankyňa Národnej rady SR Slavěna Vorobelová (nezaradená) na svojom facebooku oznámila, že v tohtoročných voľbách už nebude kandidovať do parlamentu.

„Milí moji priaznivci, priatelia, aj nepriatelia či politickí a názoroví oponenti, aby som predišla rôznym špekuláciám, dohadom či výmyslom, ktorých bolo neúrekom, Vám chcem oznámiť, že nemám v pláne kandidovať v nadchádzajúcich predčasných parlamentných voľbách do NR SR,“ začala Vorobelová svoj status.

Vorobelová si podľa svojich slov váži ponuky niektorých strán a hnutí spomedzi parlamentných aj mimoparlamentných a je za ne vďačná. Aj naďalej chce prinášať svoj pohľad na politické a spoločenské dianie na Slovensku aj vo svete, s cieľom hájiť záujmy Slovenska a slovenského národa.

Svoj status Vorobelová uzatvára tým, že má jasno v tom, koho voliť nebude: „V otázke koho určite nebudem voliť, mám jasno. A čo Vy?“

O voľbách a uliciach plných SPASITEĽOV
Víťazom týchto volieb nebude občan! Myslí si to europoslanec Miroslav Radačovský (SNS / Slovenský patriot). Každému Slovákovi má za zlé, že nechce vládnuť, že mu vyhovuje moc v rukách politikov. A práve o zmenu volebného systému sa chcú Radačovský... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme