Politológova predpoveď: "Progresívci pod desať, Republika nad"
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Zaujímavú prognózu na sociálnej sieti napísal politológ Jožo Lenč. A rozhodne nepoteší progresívcov.

"To, že polovicu kandidátky Progresívneho Slovenska tvoria ženy je veľké plus. Možno malý krok pre ľudstvo, no veľký krok (ba až skok) pre Slovensko." Začína odborník najskôr pochvalou.

Ale potom...

"Lenže Slovensko nie je progresívne. A nezmenia to ani "skauti" bez citu pre politiku a bez pochopenia toho, čo je prioritou bežného voliča, človeka milión."

Aja jaj pre PS

"Bez uchopiteľných tém, zrozumiteľného jazyka a dostatočne asertívne komunikácie je aj tento pokus o zmenu odsúdený na neúspech. Výsledok, pod hranicou 10 percent a horší ako ten, ktorý dosiahne Republika." Konštatuje politológ Jožo Lenč.

Tabák si myslí, že Cigániková jej závidí vek!
Prosím vás, ako takto môže niekto neustále klamať? Pýta sa na sociálnej sieti poslankyňa NR SR, Romana Tabák. V príspevku sa venuje kolegyni Jane Bittó Cigánikovej. Tabák sa zamýšľa aj nad tým, že Cigániková jej zrejme závidí vek a preto sa do nej... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme