Hlina: Fuj, neskutočná hanba, kam sme sa to dopracovali
28 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Ide do tuhého," myslí si Alojz Hlina, kandidát za SaS. V príspevku na sociálnej sieti sa vracia k predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi (Sme rodina), ktorý podľa neho ide so svojím životným príbehom do pléna parlamentu.

Pýtal sa svojich detí, či sú s tým ok?

"Podľa mňa je málo čo nechutnejšieho ako Kollár s jeho životným príbehom," myslí si Alojz Hlina.

"Je nechutné to vajatanie Matoviča, ktorý uhríkovsky odpovedal, že v tej vile na Miami nebol, teda nevie sa k tomu úplne vyjadriť. Je nechutné to ticho zo strany konzervatívnych politikov. Je nechutné, keď predstaviteľ kresťanského spoločenstva, poslanec Lukáč povie, že ho ide brániť," myslí si ďalej Hlina.

Pre pánakráľa, čo ide brániť? Pýta sa ďalej.

"Je nechutné, že pre predsedu KDH je Kollár lepší ako Šimečka," dodáva.

"Parlament mal podľa neho jedinú šancu si ochrániť svoju dôstojnosť a to tak, že Kollára bude odvolávať, keď už Kollár neodstúpil sám. Kollár môže teraz neničiť život svojím deťom a neťahať príbehy o jeho živote s deťmi do pléna parlamentu a to odstupiť teraz, ešte pred konaním mimoriadnej schôdze," vysvetľuje Hlina.

"Bojim sa však, že Kollár je taký veľký "hrdina", že to neurobí a bude znova, a teraz už aj v pléne, vykrikovať že "... to decko mu hodila...” píše Hlina.

"Hrdina", ktorý vie, že v pléne nemôže vystúpiť B. Richterová a povedať svoju verziu. Hrdina, ktorému je jedno, ako sa musí cítiť jeho syn pri tomto všetkom. Myslel on niekedy naozaj na tie deti?" Pýta sa.

"To naozaj ten festival nechutnosti bude pokračovať aj v pléne? Kollár to tam bude "prať" a zopár úbožiakov v pléne mu prikyvovať? Fuj, neskutočná hanba, kam sme sa to dopracovali," konštatuje Hlina v závere príspevku.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni