Aká šialenosť. Edko píše o Edkovi? Ľudia nešetria fanklub Demokratov
28 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Na sociálnej sieti po založení strany Demokrati, vznikla aj strana Eduard Heger - Demokrati Fanklub. V príspevku, ktorý nemá uvedeného autora sa odpovedá na otázku, prečo podporuje autor, Eda Hegera. Ľudia v komentároch Hegera vôbec nešetria a vyčítajú mu mnohé.

"Prečo podporujem Eda Hegera?" Pýta sa autor príspevku a hneď aj odpovedá a vymenúva:

"Vie zachovať chladnú hlavu a upokojovať situáciu, je stmeľovač, vie počúvať a rozumieť potrebám ľudí, nejde do osobných konfliktov a snaží sa najprv rozmýšlať a potom hovoriť".

Podľa autora ide o mýtus, že Heger nebol silným lídrom a neriešil veci radikálne a autora hnevá aj to, že je zato Eduard Heger, kritizovaný.

Pravdou podľa autora je, že Heger sa snažil udržať koalíciu, vládu namiesto vyhadzovania a odvolávanie konkrétnych ľudí, lebo vždy preferoval uržanie tímu a riešenie vecí interne.

"Samozreme, že niekedy je treba riešiť veci radikálne, ale po bitke je každý generál," píše ďalej autor príspevku.

"Na Edovi si vážím, že vždy veril a verí v riešenia v obnove, rekonštrukcii, oprave a nie v deštrukcii a odvolávaní. Každý z nás rastie prekonávaním ťažkostí a prekážok. Edo prešiel za posledné roky so Slovenskom veľmi náročné časy a tie z neho spravili osobnosť, ktorá nás bude schopná viesť," dodáva autor bez mena, v závere príspevku na sociálnej sieti.

Kto je autorom nik netuší. Nie je jasné ani to, či chvályhodné slová poslala v správe, alebo inak. Jedno je ale isté, príspevok sa na sociálnej sieti mohol objaviť iba vtedy, keď ho schválil, alebo pridal admin stránky. 

Čo na to ľudia?

"...takto si napísať nekrolog, to chce guráž... alebo tá jeho nová Dorota zase prebrala... a možno ste sa tam prejedli jablkového štrúdla," píše pán Ladislav.

"Takú hlupost som dávno necita," píše pán Michal.

"Edko si píše o Edkovi. Aká šialenosť," píše pán Miroslav.

"Ako som si to precital hned som vypil liter vodky," píše pán Peter

"Ani milión x som sa 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯vám nepomôže aby ste stúpali,z Hegera sa stala časovaná bomba tik tak tik tak....hnus," píše pani Eva.

"Kto ho podporuje? Blazni?" Píše Barba Ja.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik