Ak sa prezidentka vzdala mandátu, už by ho nemala nadužívať
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Po rozhodnutí Zuzany Čaputovej o tom, že nebude kandidovať v ďalších prezidentských voľbách do funkcie prezidentky je jasné, že posledný rok by už nemala v tejto pozícii prijímať žiadne rozhodnutia presahujúce rámec bežnej administratívny úradu a ani by nemala prijímať v mene Slovenskej republiky žiadne takéto medzinárodné záväzky." Pripomína na svojom profile na sieti podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová.

"Zdá sa však, že toto bude ďalšia požiadavka, ktorú chce a ktorú bude Zuzana Čaputová vo svojej končiacej funkcii ignorovať! Najnovšie médiami prebehla správa, že Zuzana Čaputová bude na samite NATO presadzovať "zabezpečenie východného krídla NATO". " Pripomína Dagmar Kramplová.

Pre tých, ktorí majú problém s pamäťou

"O tom, čo toto znamená, má Slovensko z jej pôsobenia už dostatočnú predstavu (kto náhodou zabudol na Čaputovej postupy, nech si len spomenie na jej bleskový podpis pod Obrannou dohodou s USA).

 Slovensko nepotrebuje presadzovať "zabezpečenie východného krídla NATO"! Slovensko potrebuje novú proslovenskú vládu a nového proslovenského prezidenta, a to takých, ktorí nebudú zapletení do činnosti zo zahraničia platených mimovládok!

Záchranu Slovenska začíname výmenou vlády a to už 30.09.2023! Nasledovať bude výmena v prezidentskom paláci!"

Píše na svojom profile na sieti podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová.

Vytočený Igor Matovič ! Darmožráčom sa nechcelo robiť...
Poslanci z klubu OĽANO a priatelia kritizujú skoršie ukončenie 94. schôdze Národnej rady (NR) SR. Ostatní členovia zákonodarného zboru im podľa ich slov zobrali právo na hlasovanie o návrhoch zákonov. SaS to vidí inak, poukázala pritom na lehoty... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme