ZARUČENÝ ODPUDZOVAČ MEDVEĎOV: Remišová stretla v lese medveďa! ZĽAKOL SA JEJ
27 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Máme recept na plašenie nepohodlných medveďov! Je ním naša Verča. Poslankyňa Národnej rady SR Veronika Remišová (Za ľudí) sa na sociálnej sieti podelila o svoj nečakaný zážitok z prírody. Počas prechádzky v lese so psom mala nezvyčajný zážitok.

„Od tohto víkendu mám plné pochopenie pre ľudí, ktorým medvede už tak trochu (a niekedy aj veľa) lezú na nervy,“ začala svoj príspevok poslankyňa.

„Na pokojnej prechádzke po lese s Fredym, sme meter od turistického chodníka vyrušili medveďa, ktorý driemal vo vysokej tráve. Fredy neštekal a ja som ho nanešťastie zbadala až keď tesne vedľa mňa vyskočil namosúrene z trávy,“ opisuje Remišová svoj nepríjemný zážitok.

„Nejakých skautských bobríkov odvahy už mám za sebou, no teraz som sa fakt vyľakala na smrť, že Fredy skončí ako medvedí dezert (a ja ako hlavný chod). Našťastie maco sa zľakol tiež a s vrčaním odbehol do lesa a nechal nás na pokoji. Neviem, ako by to skončilo, keby medveď mal viac odvahy a väčší apetít. Takto nablízko - na podanie ruky - to teda ešte nebolo,“ píše Remišová.

Facebook Veronika Remišová | Veronika Remišová

„Fotku maca nemám, asi pochopíte prečo. Takže milovníci prírody, dajte si na túrach pozor, sú všade!,“ apelovala nakoniec Remišová na svojich čitateľov.

My môžeme len skonštatovať, že ak chcete ísť do prírody bez obáv so stretom z medveďom, vezmite si so sebou aj Veroniku. Medveď sa vydesí a ujde!

Ide u Remišovej o stratu súdnosti?
Veronike Remišovej (Za ľudí) sa nepáči, že televízia si dovolila spraviť prieskum verejnej mienky týkajúci sa dôvery Hamrana, Lipšica a Žilinku. „To už sme naozaj stratili zdravý rozum?! O kom nabudúce spravíte prieskum, o dôveryhodnosti šéfa... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme