Hlas ľudu: Nehovorte s kým áno a s kým nie, lebo...
27 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Keď vám dotieraví novinári dávajú takéto otázky, povedzte im čokoľvek, čo vám prvé príde na rozum. Len strany nemenujte.

Lebo sa môže stať, že sa dostanete do situácie ohrozenia, a vy neviete, kam z konopí. Preto začnete otáčať. Začnete „vojnu“ proti tým, v ktorých ste videli budúcich partnerov. A, naopak, prikláňate sa k tým, ktorí vám príliš nevoňali.

Neohrozujú vás len výsledky prieskumu, ale aj vaši potencionálni voliči, ktorým sa nepáči také spojenectvo, a hrozia vám, že v takom prípade vás voliť nebudú.

Prezieraví a skúsení politici sa nevyjadrujú ani  k predvolebným prieskumom, ani k prípadným koalíciám. Iste vedia, prečo tak činia.

PS: Ak sa  v tom  niekto našiel, podobnosť je čisto náhodná.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik