DRÁMA na základnej škole: Chlapec vytiahol na spolužiaka NÔŽ!
27 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Na jednej z piešťanských základných škôl sa odohrala dráma. Jeden zo žiakov vytiahol nôž a ohrozoval ním svojho spolužiaka.

Portál Noviny.sk informoval o incidente, ktorý sa udial na základnej škole v Piešťanoch. Pri odovzdávaní učebníc učiteľke sa dvaja žiaci 4. triedy pohádali. Hádka vyústila do toho, že jeden zo žiakov vytiahol nôž a zaútočil na svojho spolužiaka. Ten sa mu vyhol, pričom následne už zakročila učiteľka.

Ako informovala polícia, pri incidente sa nikto nezranil. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová tiež uviedla, že polícia vyrozumela pracovníkov Sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately. Policajti podľa jej slov vec preverujú v súvislosti s podozrením na trestný čin nebezpečného vyhrážania.

Polícia tiež na sociálnej sieti uviedla, že vzhľadom na citlivosť prípadu a prebiehajúce úkony nie je v súčasnosti možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie.

Rodinná tragédia! Matku s dcérou našli utopené v jazere
Neďaleko Nových Zámkov sa stala rodinná tragédia. Matku s dcérou našli utopené v jazere. Na jazere ich našiel starosta. „Nechcel som si to pripustiť. Najprv som si myslel, že nejaké drevo pláva, ale keď som prišiel bližšie, tak som vedel, že majú... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme