Blaha PENÍ: Slniečkári si porozdávali ŤAŽKÉ MILIÓNY!
27 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

V mene boja proti hybridným hrozbám si slniečkári v štátnej správe porozdávali ťažké milióny, zarábajú ako králi a likvidujú slobodu na Slovensku! Upozorňuje na to opozičný poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SSD).

"Pozrite sa, aký absurdný projekt si schválili," soptí Blaha a pokračuje.

"V čase, kedy ľudia padajú na ústa, tu štát živí ideologické úderky na čele s Danielom Milom a ďalšími liberálnymi mimovládnymi aktivistami," hovorí politik a prikladá veľavravné video.

https://t.me/LubosBlahaSmer/1046

Robert Fico: Jediná téma - FANATIZMUS PS je LGBT+ (VIDEO)
Robert Fico (Smer-SSD) v súvislosti s Progresívnym Slovenskom hovorí nie len o hlúposti, ale podľa jeho slov sa k nej pridal aj fanatizmus. A vtedy treba podľa predsedu Smeru spozornieť. PS totiž predstavilo v otázkach rodiny práve... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik