Mediálne utajené - nad Slovenskom hrozila zrážka dopravných lietadiel
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Nad Slovenskom sa takmer zrazili dve dopravné lietadlá - informuje s časovým odstupom na sociálnej sieti Samuel Migaľ z HLASu-SD.

"Nad východným Slovenskom v našom vzdušnom priestore sa začiatkom mája takmer zrazili dve dopravné lietadlá. Podľa letových dispečerov ide o dôsledok zlých manažérskych rozhodnutí v štátnom podniku Letové prevádzkové služby."Píše Migaľ.

Takmer došlo k veľkej tragédii

"Hlas už pred časom poukázal na zlyhania generálneho riaditeľa, s ktorým sa takmer 200 zamestnencov súdi o nevyplatenie miezd. Podali tiež trestné oznámenie. Podľa samotných dispečerov má riaditeľ podniku, nominant Ministerstva dopravy (Sme rodina) veľký podiel na situácii, ktorá sa mohla skončiť tragédiou a obrovskou medzinárodnou blamážou." Píše Samuela Migaľ.

Incident kompetentní tajili. My vieme podrobnosti - dodáva autor statusu a vysvetľuje ich vo videu:

Kollárova obrana Pčolinským
"Šokuje ma jedna vec. Ako rýchlo médiá skočili na “zaručené” informácie kriminálnym živlom a poskytujú im obrovský priestor. Tieto osoby organizujú antikampaň len tri mesiace pred voľbami. V koho prospech? Píše na sociálnej sieti Peter... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme