Kollárova obrana Pčolinským
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Šokuje ma jedna vec. Ako rýchlo médiá skočili na “zaručené” informácie kriminálnym živlom a poskytujú im obrovský priestor. Tieto osoby organizujú antikampaň len tri mesiace pred voľbami. V koho prospech? Píše na sociálnej sieti Peter Pčolinský.

"Zrazu si mnohí pamätajú detaily spred dvanastich rokov v štýle, “nie je to pravda ale mohla by byť”. Dnes už sa nikto nekasle s faktami, na reportáž vam úplne stačí …jedna baba povedala. Koho už zaujíma ze protistrana to odmieta ako vyložené klamstvo? Povedia A, nepovedia B. Prečo asi? No nebudú si to kaziť faktami." Pokračuje autor statusu.

Útok na Borisa, lebo zvyšuje sledovanosť

"Takáto masívna antikampaň sa len tak nevidí. Média vychrlia denne desiatky článkov proti Sme rodina a Borisovi Kollarovi, politici ktorí doteraz neboli schopní okrem chaosu a rozkrádania nič ponúknuť sa na téme priživujú. Jedni aj druhí majú však jedno spoločné. Boris Kollár im totiž zvyšuje sledovanosť. Inak by nikoho nezaujímali."

Číslo robí čísla

"Nedávno mi jeden z novinárov priznal, že “musíme točiť dokola Borisa, lebo nám to robí čísla”. Avšak stále platí, že ak majú niektorí novinari príbeh, nenechajú si ho pokaziť faktami. 

Sme rodina dlhodobo leží v žalúdku mnohých, najmä preto, že nás nemajú pod kontrolou a nemôžu nám diktovať. Volebný program sme tvrdo presadzovali a verejne sme kritizovali veci vtedy, keď ich iní šialeným spôsobom obhajovali. Jednoducho im nesedíme do šablóny. Tak tu mame tuto prízemnú antikampaň ale verím, že ľudia si vedia urobiť názor aj sami. 
Tri mesiace pred voľbami… zaujímavé že?" Pýta sa Peter Pčolinský na sociálnej sieti.

Remišová je urazená a žiada ospravedlnenie (VIDEO)
V ostatnom čase sa na Slovensku rozmohla ignorácia politikov a ústavných činiteľov niektorých médií. Po Hamranovi, Lipšicovi a ďalších na túto vlnu „naskočila“ aj Veronika Remišová (zatiaľ Za ľudí). Urazená Remišová obvinila alternatívny portál z... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme