Kamenický o Matovičovi: Ukázal sa, ako bezcharakterný podrazák
26 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Nedeľné poludnie si Slováci už desiatky rokov krátia sledovaním politických diskusii. Niektorí ich majú, ako zvukovú kulisu, iní to majú, takpovediac, v náplni práce. Medzi tých patrí aj poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SSD). Svojim voličom na Facebooku ponúkol niekoľko postrehov z nich.

Čo si politici Smeru dovoliť nemôžu, to v nedeľných diskusiách bez nich pokojne bežalo, pripomína Kamenický a gratuluje k vyváženosti diskusií. Kamenický si tiež všíma, že Matovič hovorí tak, ako keby tri roky nesedel vo vláde – čo mohol hodil na Hegera a inde mu kvôli „kriku“ o mafii dokonca stiahli mikrofón. To, že Matovič dokáže zaprieť aj sám seba, fascinuje aj Milana Uhríka (hnutie Republika).

Kopnúť si museli

Kamenický upozorňuje na zvláštny moment. Hoci nikto zo Smer-SSD nebol v žiadnej relácii, „v kopaní do Smer-SSD“ sa predbiehali.

„Keď niekto zo Smeru nebodaj spomenie iného politika, tak sme hneď upozorňovaní, aby sme nespomínali niekoho, kto v relácii nie je. "gratulujem" k brilantnej vyváženosti relácie,“poznamenáva ekonomický expert Smeru.

Bezcharakterný podrazák

Predseda OĽaNO sa zjavil najskôr v RTVS, potom na Markíze. Vidieť ho dvakrát za víkend podľa Kamenického chce „skutočne silný žalúdok“.

„Matovič hodil korupciu na PPA (viedol ju nominant OĽaNO) na Hegera. Na toho Hegera, ktorý slúžil Matovičovi, ako verný pes. Matovič sa ukázal voči Hegerovi ako bezcharakterný podrazák, zbavil sa akejkoľvek zodpovednosti a všetko hodil na Hegera a Matovič sa dnes tvári, že nebol predseda vlády, že nebol ministrom financií a že za jeho pôsobenia sa nerozkradli milióny eur. A ešte prízvukuje, že za neho sa nekradlo je veľmi komické, ak Matovič a OĽaNO majú ešte odvahu stále si hovoriť protikorupčné hnutie. Najdôležitejšie však je, aby ľudia pred voľbami nezabudli na to, čo tu Matovič a OĽaNO napáchali na všetkých Slovákoch,“ pripomína Kamenický.

Rýchla správa! V priestoroch Ministerstva pôdohospodárstva NAKA zadržiava!
Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje od štvrtkového rána v priestoroch Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR i v Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA). TASR o tom informovali z odboru komunikácie rezortu... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Nominant OĽaNO

Národná kriminálna agentúra 22. júna zadržala generálneho riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry Jozefa Kissa a ďalších ľudí. Kiss je vo funkcii dva roky a sľuboval očistenie agentúry od korupcie. Nadácia Zastavme korupciu ho už dávnejšie kritizovala za rôzne podozrenia.

Museli mu stiahnuť mikrofón

„Psychotickému Matovičovi radšej stiahli mikrofón, keď dokola vykrikoval o kradnutí a mafii. Matovič akosi zabudol na nákup testov za stovky miliónov eur, na stovky tisíc eur, ktoré zarobil ich štátny tajomník na MOM-kách, dotácie na svine pre druhého štátneho tajomníka, ukradnutých 24 mil. eur z Covidovej pomoci, štátnych 1,4 milióna eur, ktoré si minister Vlčan „privlastnil", posledné šafárenie na PPA…!,“ rozhorčuje sa Kamenický s tým, že pri PPA (Pôdohospodárskej platobnej agentúre, pozn. red.) Matovič sa hlúpo vyhovoril na Eda.

„Matovič je ten posledný, čo by mal niečo hovoriť o kradnutí a mafii!,“

Rýchla správa! V priestoroch Ministerstva pôdohospodárstva NAKA zadržiava!
Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje od štvrtkového rána v priestoroch Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR i v Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA). TASR o tom informovali z odboru komunikácie rezortu... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR
Kamenický.

Veď on popiera seba samého

Jedným z oponentov Igora Matoviča bol Milan Uhrík, predseda hnutia Republika.

„On normálne dokáže presvedčiť tých svojich päť percent voličov, že on tu tri roky nebol, že to nebola jeho vláda. Za všetko je zodpovedný Heger, Naď, Lengvarský,“ konštatuje o Matovičovi Milan Uhrík, ktorý je touto Matovičovou schopnosťou fascinovaný. Nie však natoľko, aby Matovičovi nepripomenul, čo sa dialo aj počas Matovičových vlád.

Milan Uhrík (Republika) vymazal Igora Matoviča
Milan Uhrík (Republika) sa stretol s Igorom Matovičom (OĽaNO) v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Uhríka fascinuje, ako dokáže Matovič presvedčiť svojich voličov o tom, že on tu normálne nebol a že za všetko je zodpovedný niekto iný, napríklad... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik