Vučić: Bol to Putin, kto to ukončil
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Vučić: Bol to Putin, kto to ukončil" - potvrdzuje slovami prezidenta Srbska spravodajský web eadaily.com.

Vladimir Putin ako jediný mohol zastaviť vývoj udalostí podľa negatívneho scenára v súvislosti s rebéliou Wagnerovcov a suverénne to urobil. Uviedol to srbský prezident Aleksandar Vučič v rozhovore pre televíznu stanicu Pink.

Jasná reakcia

"Putin to zastavil so svojím osobným odkazom a svojou ostrou a silnou pozíciou." Nikto, kto dnes žije, to nedokázal zastaviť... Všetko sa skončilo vďaka silnej reakcii prezidenta Putina, veľmi rozhodnej, jasnej a naozaj jasnej, “cituje Vučića agentúra TASS.

Srbský prezident poznamenal, že vodca Bieloruska Alexander Lukašenko vážne prispel k vyriešeniu situácie, ale "všetko dokončil Putin".

Večerný telefonát

Ako informoval web EADaily, ruský prezident Vladimir Putin počas telefonického rozhovoru v sobotu večer poďakoval svojmu bieloruskému kolegovi Alexandrovi Lukašenkovi za prácu vykonanú pri riešení situácie okolo súkromnej vojenskej spoločnosti Wagner (PMC). Informovala o tom tlačová služba bieloruského prezidenta.

Putin: "Naše úlohy na Ukrajine splníme"
Vladimír Putin v mediálnom vyhlásení rezolútne odkázal, že Rusko na Ukrajine "dosiahne všetky svoje zámery". O vysielanie televíznej stanice Rossija oprel svoje spravodajstvo web orf.at. Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovore pre ruskú štátnu... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme