VIDEO ako Boris Kollár v štúdiu TA3 vrieskal na plné hrdlo! Ľudia majú pre neho v komentároch odkaz!
25 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Bizár v podaní Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina  a predsedu parlamentu pokračuje. V štúdiu TA3 v diskusnej politickej relácii vrieskal na plné hrdlo! Richard Sulík (SaS), s ktorým sa v diskusii stretol mu položil iba jednu otízku: Prečo nevzal dieťa preč,ale namiesto toho ho odložil a šiel tĺcť jeho matku. Prinášame video, v ktorom Boris Kollár vyslovene pení.

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany SaS, Richar Sulík sa stretli v diskusnej relácii TA3 V politike. Okrem politických tém, bolo témou aj súkromie Borisa Kollára, o ktorom nedávno vyšlo najavo, že jednu z matiek svojich detí, konkrétne Barboru Richterovú zbil. S Barborou Richterovou má Boris Kollár dve deti. Okrem nej má niekoľko ďalších detí, s niekoľkými inými ženami.

Reakciu Borisa Kollára na otázku moderátora o Kollárovej kauze s Barborou Richterovou zverejnila satiristická stránka Zomri.

VIDEO:

Po videu sa rozpútali komentáre ľudí. Vyberáme z nich:

"On si myslí že keď to bude opakovať 10 krát ako pokazené rádio, že tomu uveríme.....klame neskutočne,na otázky ktoré majú logiku,na tie neodpovedá ani za boha len krik a idem si svoje.... Dobrý otecko mal ukončiť dovolenku, odcestovať na Slovensko aj z jeho svedkami a mal ísť udať mamičku za týranie. No obávam sa že keby uvideli ju, tú hroznú mater, ktorá hádže svoje decko cez celú miestnosť aká je dobitá tak by si tam hneď nechali jeho...," píše pani Dadka.

"Už ho odvolajte. Je to odporný človek. Sexuálny deviant a násilník, ktorý bije ženy. Hnus," píše pán Marcel

"Honelník vyšinutý, decko sa odrazilo od taburetky o stenu a miesto toho, aby ho ratoval šiel fackovať konkubínu a urobí si s ňou pre istotu ešte ďalšie decko, čistý superhero....Mozgy na Neptune," píše pani Katka.

"To sa za 3 dni nik z novinárov Kollára nespýtal, ako môže letieť dieťa 5m? Ved to nie je malá tenisová loptička...," pýta sa pani Eva.

"Prefetovaný uplakaný kkt, raz preletelo z matrataca na matraca a potom sa mu vyšmykla noha dieťaťa z ruky 😀 tak ja neviem či som ja jebnutý či on," pýta sa pán Ján.

Komentárov je viac...

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik