Róm Čimo Matovičovi: Ty ideš hovoriť o fašistoch?
26 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Meno Miroslava Čima sa nám spája skôr s hudbou. Aj v tejto oblasti ho poznajú skôr tí, ktorí sledujú rap. Pôvodne robil manažéra raperovi Kalimu. Neskôr vstúpil do Národnej koalície, odkiaľ „presídlil“ do hnutia Republika.

Ako rovného chlapa ho v hnutí vítal aj Milan Uhrík, ktorému vôbec nevadí jeho rómsky pôvod. Podľa Čima by si mal Matovič „obliecť“ česť. Čimo Matovičovi pripomína, že nemá právo oháňať sa slovami ako fašizmus. Čimo sa angažuje aj v aktuálnom odpore proti utečeneckému táboru v Malackách.

Róm v Republike

„Nedalo mi to, hudobného manažéra Miroslava Čima som musel v REPUBLIKE privítať osobne.  Združujeme všetkých ľudí, ktorým záleží na Slovensku a na tom, aby sa tu žilo férovo a spravodlivo,“ vítal Čima na sociálnej sieti Milan Uhrík a pripomenul, že jeho etnický pôvod mu nijako neprekáža.

„Jediné, čo ma zaujíma je, že je rovný chlap s dobrým srdcom,“skonštatoval Uhrík v máji.

Igor Matovič sa vyjadril s kým pôjde do koalície! Zvestuje návrat Veroniky Remišovej
Hnutie OĽANO a priatelia pravdepodobne pôjde do predčasných septembrových parlamentných volieb v koalícii strán. Povedal to líder hnutia Igor Matovič v nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Koalícia dvoch a troch strán potrebuje na postup... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Nehovorí o móde

„Moje slovo vždy platilo, mám svoju hrdosť, mám svoju česť, to by ste si mohol skúsiť obliecť pán Matovič, to je to, do čoho by sa mal obliekať chlap!,“ konštatuje na úvod Čimo po tom, ako zhliadol televízny duel Igora Matoviča (OĽaNO) a Milana Uhríka (Republika).

Rada Matovičovi

„Prestaňte už o fašizme, vy ste zaviedol na Slovensku nacistický režim! Doslova zmizli desaťtisíce ľudí, Slovenský národ nikdy netrpel tak, ako od  nástupu vašej vlády! Tu nepomôže žiadna kravata, buď je niekto človek, teda ľudský, alebo nie! Bez ohľadu na kravaty či iné zakrývanie čiernej duše! Pravdu o človeku vždy nájdeš v očiach a činoch,“ ide Čimo do predsedu OĽaNO.

„Žijeme v dobe, kedy si zlodeji, podvodníci, vrahovia a vlastizradcovia oblečú obleky, kravaty a tvária sa ako svätý, aby sa zapáčili verejnosti a klamú a klamú,“ uzatvára Čimo.

Z parlamentu rovno na hrad!
Prípadné mimoriadne schôdze Národnej rady (NR) SR v lete by sa mohli konať v Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu. V rokovacej sále parlamentu je totiž naplánovaná výmena hlasovacieho systému. Naznačil to predseda parlamentu Boris Kollár (Sme... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Proti migrácii

Aktuálne sa Čimo angažuje proti táboru, ktorý v Malackách pre utečencov prichystalo ešte Ministerstvo vnútra SR za Romana Mikulca. Čima a ďalších môžete už o týždeň stretnúť v tamojšom Zámockom parku, kde chcú mnohými ďalšími upozorniť na nebezpečnú ilegálnu migráciu.

:599078035382494

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik