Putin: "Naše úlohy na Ukrajine splníme"
25 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Vladimír Putin v mediálnom vyhlásení rezolútne odkázal, že Rusko na Ukrajine "dosiahne všetky svoje zámery". O vysielanie televíznej stanice Rossija oprel svoje spravodajstvo web orf.at.

Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovore pre ruskú štátnu televíziu povedal, že je presvedčený, že Rusko dosiahne všetky zámery a ciele súvisiace s jeho vojenskou akciou na Ukrajine. Putin je podľa svojich slov v neustálom kontakte s ministerstvom obrany.

Najvyššia priorita

"Vojenská špeciálna operácia" (výraz velenia pre aktivity Ruska na Ukrajine) má najvyššiu prioritu, povedal Putin v úryvkoch z rozhovoru, ktorý dnes odvysielala televízna stanica Rossija. "Začínam a končím tým svoj deň," povedal Putin. Celý rozhovor sa mal odvysielať neskôr v ten deň.

Kadyrov predpokladá katastrofické následky po Prigožinovom prevrate
Podľa čečenského vodcu Ramzana Kadyrova, Prigožin konal "z hnevu" nad sériou neúspešných obchodných dohôd. Ramzan Kadyrov kritizoval "aroganciu" vodcu povstania Jevgenija Prigoža a povedal, že to môže viesť ku "katastrofickým následkom". V... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme