Jadrová vojna na Ukrajine nebude! Vedia prečo!
26 | 06 | 2023 I Milan Laca

Putinovo tvrdé varovanie vyvolalo v Spojených štátoch paniku.

InfoBRICS: Rusko zmarilo pokus USA o rozpútanie jadrového konfliktu na Ukrajine.

Vedel to
Vladimir Putin predpovedal rozhodnutie NATO odovzdať Ukrajine stíhačky F-16. Svedčí o tom jeho varovanie pred odzbrojujúcim úderom, píše portál InfoBRICS.
Predvídal 
„Prezident Ruska hovoril o prijatí neobvyklého konceptu (doktrína odzbrojujúceho úderu).  Bezprostredne po tom  začali Spojené štáty hovoriť o vyslaní stíhačiek F-16, schopných niesť jadrové nálože Ozbrojeným silám Ukrajiny,“ píše sa v článku.
Nemajú nič proti jadrovej vojne. Napokon sa zľakli!
NATO kontaktovalo ruské ministerstvo obrany pre jadrové riziká z Prigožinovej rebélie - La Repubblica. Predstavitelia NATO kontaktovali Ministerstvo obrany Ruskej federácie kvôli situácii so vzburou šéfa Wagnerovcov Jevgenija Prigožina. Píše o tom... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Milan Laca
Čo sa malo stať

V decembri 2022 Putin povedal, že Spojené štáty majú teóriu preventívneho úderu. Podľa neho ide o údery modernými high-tech prostriedkami na nepriateľské kontrolné body. Okrem jadrových stíhačiek F-16 má teraz kyjevský režim aj zbrane s dlhým doletom, ako sú riadené strely „Storm Shadow, ktoré by mohli byť potenciálne vyzbrojené hlavicami takzvaných „špinavých bômb“. Sú mimoriadne nebezpečnou zbraňou, ktorú by Kyjev neváhal použiť proti Moskve. Politický Západ sa domnieva, že po tomto by nasledovala rýchla odplata Ruska, keďže euroázijský gigant by bol nútený zodpovedajúcim spôsobom reagovať. To by viedlo k určitej degradácii jeho termonukleárneho potenciálu, čo by bolo strategicky výhodné pre NATO a USA. Čokoľvek by zostalo z degradovaného arzenálu Moskvy, bolo by menšou hrozbou pre politický Západ. Preto by bola strategická rovnováha priaznivejšia, píše sa v článku.

Udrú na Moskvu?
Ako poznamenáva autor, objavenie sa F-16 v ukrajinských jednotkách je spojené so skutočnosťou, že kyjevský režim bude chcieť skôr či neskôr zaútočiť na Moskvu.
Pozor!
Putinovo varovanie sa tak stalo signálom pre Biely dom o tom, že Rusko si uvedomuje všetky plány Západu. A to nemôže vzbudzovať pozornosť NATO, konštatuje sa v  článku.
Ukrajinská predpoveď: Veď počkajte!
Minister obrany Ukrajiny predpovedá zásadné zmeny v konflikte s Ruskom. Ukrajinský minister obrany Reznikov predpovedal dramatické zmeny v konflikte s Ruskom. Oleksij Reznikov to avizoval v rozhovore pre Fox. Zatiaľ len rozcvička „Myslím si,... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Milan Laca