ZLOČINCI Z OĽANO A PS alebo ďalšie Hamranovo zlyhanie?! (VIDEO)
24 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Matúš Šutaj Eštok eštok komentuje nedávne kroky NAKA. Tá zadržala 5 ľudí a hneď ich aj prepustila. Boli súčasťou organizovanej skupiny tak ako to tvrdí NAKA, alebo ide len o ďalšie zlyhanie Štefana Hamrana," zamýšľa sa politik.

NAKA vo štvrtok zadržala 5 ľudí z MPaRV a PPA vrátane jej generálneho riaditeľa Jozefa Kissa, ktorý bol nominantom OĽaNO, kandidátov z minulých volieb za OĽaNO Petra Majtána a za Progresívne Slovensko Martina Ondráša pre podozrenia z viacerých trestných činov. Hneď na druhý deň všetkých prepustili bez toho, aby im bolo vznesené obvinenie. Na situáciu reaguje poslanec Matúš Šutaj Eštok zo strany Hlas-SD

"Sám som zvedavý, či nominanti korupciou prerasteného OĽaNO ako aj zadržaný “odborník” Progresívneho Slovenska boli súčasťou organizovanej skupiny tak ako to tvrdí NAKA, alebo ide len o ďalšie zlyhanie Štefana Hamrana," zamýšľa sa politik.

"Koniec koncov nebol by to prvý prípad, kedy Hamranovi ľudia zlyhali na plnej čiare. Ak sa v prípade objaví záhadné svedectvo Petra Petrova, Laja Makóa alebo Bernarda Slobodníka tak bude jasné, že dôkazov NAKA nemala dosť a je potrebné nejaké vytvoriť," hovorí hlasák.

IŠLI S MAFIOU BOJOVAŤ A MAFIOU SA STALI

Šutaj Eštok sa pustil aj do exministra vnútra. "Roman Mikulec na facebooku oznámil, že je pripravený pracovať pre Slovensko v boji proti mafii. Je skutočne smiešne, keď proti mafii chce bojovať človek, ktorý má k mafiánom takáčovcom tak blízko ako málokto."

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Čaputová dnes nemala svoj deň: NEPLAČTE, pani prezidentka
DON'T CRY, MRS. PRESIDENT, DON'T YOU CRY TONIGHT. (Neplačte, pani prezidentka, pozn. red.) Týmto citátom so známej piesne sa obrátil na Zuzanu Čaputovú po jej dnešnom výstupe v Sobotných dialógoch na Rádiu Slovensko opozičný poslanec Ľuboš... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik