TRAGÉDIA v bratislavskom Starom Meste! Našli telo muža
24 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V bratislavskom Starom Meste našli telo muža, mal vyskočiť z okna.

Na Múzejnej ulici v bratislavskom Starom Meste našli telo muža, ktorý zrejme vyskočil z okna na piatom poschodí bytového domu. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Podľa doposiaľ zistených informácií mal muž vyskočiť z okna z piateho poschodia bytového domu. Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná pomoc, ktorej sa aj napriek snahe muža nepodarilo oživiť. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," uviedla hovorkyňa.

Pellegriniho verejný prísľub
"Dámy a páni v seniorskom veku, týmto vás pozdravujem. Venujte prosím pár sekúnd tomu, aby ste si konečne vypočuli dobré správy" píše predseda HLASu - SD Peter Pellegrini na sociálnej sieti. "Určite viete, že od 1. júla sa zvyšujú dôchodky. Ale... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik