TRAGÉDIA na ceste: Zrážka auta a mikrobusu
24 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Pri havárii osobného auta a mikrobusu pri Obručnom zomrela jedna osoba.

K zrážke mikrobusu a osobného vozidla došlo v sobotu ráno v katastri obce Obručné v okrese Stará Ľubovňa. Pri nehode zomrela jedna osoba, muž z osobného auta. Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

Podľa polície sa nehoda stala na ceste 1/77 z Ruskej Vole do Obručného. Na mieste skonal 67-ročný vodič auta. "Okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník v prípade začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla prešovská krajská polícia na sociálnej sieti.

V mikrobuse sa podľa hasičov nachádzalo 19 ľudí, z toho traja sú zranení. Jednu osobu odviezli na ošetrenie do nemocnice, dve ošetrili na mieste udalosti. Nehoda bola nahlásená o 7.30 h.

Erik Tomáš: Matovič chce zrušiť daňový bonus! ŽIADNYCH 200 EUR NA DIEŤA NEBUDE!
To bolo chválenkárstva od Igora Matoviča, ako on “prorodinný typ” vybavil 200 eur na dieťa. Vylepil to hádam na všetky bilboardy na Slovensku, aby zas a znova oblafol ľudí. Skonštatoval to na sociálnej sieti poslanec Erik Tomáš (Hlas-SD). A už to... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik