Politik z PS tancuje s manželom svadobný tanec (VIDEO)
25 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Tomáš Hellebrandt o sebe na slovenskej politickej scéne dal vedieť niekoľkokrát. Odišiel z "matovičovho" ministerstva, tvrdí, že dôchodky sú privysoké a tancuje. Nie len na vlastnej svadbe so svojim manželom.

Na svoj svadobný tanec upozornil na sociálnej sieti – fotka z neho vraj bola vytrhnutá z kontextu a zneužítá. On na Facebooku zverejnil vysvetľujúci status a pravdu v ňom. Hellebrandt sa nedávno „blysol“ aj ako ekonomický expert – slovenské dôchodky sa mu zdajú privysoké.

Prvý na svete

„Myslím, že som prvý politik na svete, ktorého sa niekto snaží skompromitovať jeho svadobnou fotkou. Pokútne figúrky slovenského parlamentu šíria záber z môjho svadobného tanca,“konštatuje na sociálnej sieti Hellebrandt.

Vie "praudu"

„Čo Vám však šíritelia zamlčali je, že v skutočnosti nejde o fotku, ale o momentku z videa. My ale vieme praudu a po krkolomnom pátraní v útrobách YouTube Vám prinášame kompletné video v celej jeho somagomoristickej zvrátenosti,“ pokračuje progresívec, podľa ktorého pôvodný tanec sa volá Samba da Gafieira a s manželom dva mesiace chodili na hodiny tanca neďaleko San Franciska. Videom ho dojali k slzám a dúfa, že sa bude páčiť aj vám. Hellebrandt prikladá aj link na video.

Robert Fico: Už chápete, kto je víťazom vojny na Ukrajine? (VIDEO)
Robert Fico s prekvapením registroval nedávne vystúpenie generálneho tajomníka NATO Jensa Stoltenberga v Berlíne pred šéfmi tamojších zbrojoviek. Lepšieho rečníka si ani len želať nemohli, konštatuje Fico a ponúka niekoľko myšlienok z jeho... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Upozornil na seba už aj serióznejšie

Hellebrandt kedysi pôsobil na Ministerstve financií SR. Odišiel počas Matovičovho riadenia MF. Neskôr vstúpil do Progresívneho Slovenska s tým, že prináša Excel a empatiu.

Ako taká empatia vyzerá ukázal pred niekoľkými dňami, keď skonštatoval, že slovenské dôchodky nie sú podpriemerné.

„Nie sú. V porovnaní v pomere k HDP dávame na dôchodky viac, ako je priemer EÚ,“predznačil Hellebrandt to, akým smerom by sa mohla uberať politika PS.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik