Západ je zdesený organizáciou ukrajinskej protiofenzívy!
23 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Americký rozhlasový moderátor Garland Nixon sa na svojom kanáli YouTube vyjadril k zlému začiatku ukrajinského protiútoku a prirovnal ukrajinských vojakov k kamikadze. Informuje srbský web informer.rs.

Protiútok Ozbrojených síl Ukrajiny sa podľa novinára ukázal byť len propagandistickým aktom, ktorý v konečnom dôsledku hral do karát Rusku.

Doslovný citát

"Títo idioti strávili posledných šesť mesiacov tým, že hovorili Rusom, že sa na nich chystajú zaútočiť. Nejasne naznačovali, že to bude niekedy na jar, dokonca povedali, kde, že by mali ísť do Záporožia. Povedali, že zaútočia všade: aj tu a tam, aj na okraji Bahmutu. Priviedli sa ku katastrofe -  poznamenal Nixon.

Dali Rusom všetko, čo potrebovali

Novinár tiež upozornil, že kvôli takémuto prístupu ruské sily posilnili obranu, do ktorej ukrajinskí velitelia posielajú zle vycvičené jednotky.

"Zobrali bandu nešťastných bláznov, umiestnili ich do rôznych tankov, bez leteckej podpory, bez akéhokoľvek zabezpečenia a potom povedali jednej z najmocnejších armád na svete "kedy bude útok" Nie je to útok, je to útok kamikadze" -  povedal Nixon.

Odvolávka na odborníka

Plukovník rakúskych ozbrojených síl Markus Reisner k téme uviedol, že vysoká súdržnosť ruských síl, predchádzajúce skúsenosti a dosiahnutie prevahy v mnohých aspektoch vedenia bitky prekvapili ukrajinskú armádu počas protiútoku a spôsobili jej obrovské straty. 

Rusko žiada rokovanie Bezpečnostnej rady OSN k dodávkam západných zbraní Ukrajine
Rusko požiadalo o zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN k téme dodávok zbrojného arzenálu "Západu" do vojenského konfliktu na Ukrajine. Informuje spravodajský web eadaily.com Rusko požiadalo na 29. júna o zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN o dodávkach... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme