Robert Fico: Už chápete, kto je víťazom vojny na Ukrajine? (VIDEO)
23 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Robert Fico s prekvapením registroval nedávne vystúpenie generálneho tajomníka NATO Jensa Stoltenberga v Berlíne pred šéfmi tamojších zbrojoviek. Lepšieho rečníka si ani len želať nemohli, konštatuje Fico a ponúka niekoľko myšlienok z jeho prejavu.

Stoltenberg tiež poďakoval Nemecku za to, že na obranu mieni minúť v budúcom roku dve percentá HDP, čo sú podľa Fica „strašné peniaze“. Stoltenbergovi je však aj to málo – vyjadril nádej, že vo Vilniuse sa NATO zhodne, že štáty nebudú dávať len dve percentá, ale aj čosi do plusu. Stoltenberg celé uzavrel nutnosťou doplnenia prázdnych skladov zbraní. Zbrojári tlieskali o dušu. Rovnako, ako pred svetovými vojnami.

Naď zacítil potrebu slúžiť ľuďom
Už nie opice, už nie dezoláti, čím bližšie sú voľby, tým viac sa bývalý minister obrany Jaro Naď mierni vo výrazoch a dokonca mu schádza na um aj to, o čo jeho a jeho OĽaNO (kým z neho nezdupkal) žiadali občania. Na svojom profile na sieti zrazu... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Aj Slovensko má dobrovoľne vyprázdnené armádne sklady a na to ponúka recept Stoltenberg. Aj na úkor všetkých iných oblastí a konflikt na Ukrajine sa podľa Fica stal ideálnou príčinou na zbrojenie.

Preto Fico konštatuje, kto je jediný víťaz vojny na Ukrajine – západné zbrojovky. V tomto konflikte prehráva každý, pretože sa nebude rozvíjať infraštruktúra.

Nová, suverénna vláda podľa Fica bude nútená "bojovať" na viacerých frontoch. Okrem migrácie, aj s umelo vyvolaným konfliktom. Bude však musieť aj povedať, čo všetko tu zanechala prezidentka Čaputová, Hegerova vláda a ministerstvo obrany pod Naďovým vedením.

USA nás premyslene tlačia do jadrovej vojny s Ruskom
Dvaja americkí senátori (republikán Lindsey Graham a demokrat Richard Blumenthal) vypracovali návrh rezolúcie, na základe ktorej by mali Spojené štáty v prípade použitia jadrových zbraní Ruskom alebo jeho útoku na Záporožskú jadrovú elektráreň,... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme