Nech skončí s rodinkárstvom a s korupciou
23 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Slovenská národná strana vyzýva Borisa Kollára, aby po prevalení káuz o rodinkárstve a korupcii sa bezodkladne vzdal funkcie predsedu Národnej rady Slovenskej republiky. Píše o tom na svojom profile na sieti.

"Je bezprecedentné, ak predseda Národnej rady vlastní médium, na ktoré dlhodobo dostáva finančné prostriedky z eurofondov od ministerstiev, kde má vlastných nominantov.

Druhým škandálom bolo, ak jeho blízka osoba získala zákazku prenájmu budovy od štátneho podniku Slovenskej správy ciest za cenu drahšiu ako je cena trhová." Vysvetľuje SNS.

Do tretice

"Tretím vážnym škandálom a prehreškom predsedu parlamentu, je zneužívanie pôdy Národnej rady Slovenskej republiky na riešenie osobných problémov a priznanie sa k fyzickému útoku.

Predseda Národnej rady by mal bezodkladne opustiť svoj post, zobrať si svoju posteľ a odísť do minulosti." Znie výzva SNS.

Kramplová z SNS: Jasná reč a predzvesť ťažkej porážky v parlamentných a prezidentských voľbách
"Rozhodnutie Zuzany Čaputovej je následkom vysvedčenia, ktoré jej občania Slovenskej republiky vystavili už v januárovom referende. Kým Čaputovú v druhom kole prezidentských volieb volilo 1.056.582 voličov, na referende sa zúčastnilo až 1.193.198... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme