Biden egoisticky mlčal
23 | 06 | 2023 I ivan Brožík

Biden poznal, ale zatajil pravdu o smrti posádky ponorky Titan kvôli svojmu synovi - veteránovi amerických spravodajských služieb. Píše web eadaily.com.

Americký prezident Joe Biden dostal ešte 18. júna z Pentagonu informáciu o smrti všetkých členov posádky ponorky Titan, ale nevyslovil ju. Uviedol to veterán námornej rozviedky americkej armády Jack Posobets, píše citovaný zdroj.

Priority Bidenovej famílie

Posobets vysvetlil, že pre šéfa Bieleho domu bolo dôležité utajiť tieto informácie pred verejnosťou dovtedy, kým tajný informátor vypovedal na súde o Bidenovom synovi Hunterovi .

Vedeli to a boli ticho

"Americké námorníctvo zaregistrovalo výbuch ponorky Titan v nedeľu, ale Biden utajill správy," Spravodajský dôstojník poznamenal, že zadržiavanie informácií získaných od amerického námorníctva viedlo k spusteniu medzinárodnej záchrannej operácie v hodnote niekoľkých miliónov dolárov, ktorá bola o štyri dni neskôr vyhlásená za neúspešnú.

Zomreli krátko po ponore

Ako už skôr informoval EADaily , podľa denníka The Wall Street Journal americké námorníctvo pomocou tajných zariadení zaznamenalo zvuk zničenia trupu ponorky Titanic niekoľko hodín po tom, čo sa 18. júna začala potápať na miesto, kde sa nachádzali pozostatky Titanicu. Americká pobrežná stráž 22. júna potvrdila, že trosky nájdené na mieste pátracej akcie odkazujú na nezvestnú ponorku „Titan“. Ich analýza ukázala, že všetkých päť ľudí, ktorí boli v hlbokomorskom plavidle, zomrelo. Podľa predbežnej verzie odborníkov bolo zariadenie zničené v dôsledku implózie, to znamená, že bolo rozdrvené pod vplyvom tlaku vodného stĺpca.

Navždy zostanú pri Titanicu
Pri hľadaní ponorky s piatimi pasažiermi v blízkosti slávneho vraku Titanicu narazili záchranné zložky na „pole trosiek“, očividne z ponorky. Americká pobrežná stráž prostredníctvom Twitteru oznámila, že trosky objavilo diaľkovo ovládané podvodné... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme