Žumpa je proti nim destilovaná voda
22 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Tá žumpa pretiekla. Prevalila sa cez dekel, akokoľvek nimi tlačený tak, aby všetko okolo nich vyzeralo čistučké a voňavé ako konvalinky. Ešte v rámci posledných záchvatov dali do zákona, aby ich novinári nemohli citovať. Ako keby ich bolo možné citovať bez toho, aby sa autor textu nehanbil za to, čo to po nich reprodukuje. Alebo, aby to nevyvolalo pozornosť psychiatrov.

To sa nedá vymyslieť, vykonštruovať, zinscenovať, to sa nedá hodiť do nijakého scenára, to proste treba s nimi a popri nich prežiť, aj keď cena za to prežitie je extrémne vysoká. Ani keby ma zaplatil sám Putin a venoval mi celú zlatú Spasskú vežu z Kremľa, nedokázal by som napísať to, čo si o nich stačía vykresliť sami. Skúste si ráno uvariť kávu, vyložiť nohy na stôl a čakať, čo prinesie agentúra. Fajnšmeker sa popri tom môže prebehnúť po sieťach a prečítať si tie ich slovné výlučky a ódy na ich boha. Keby to nebol kolektívny kriminál, určite by to bol kolektívny blázinec.

Mafia? Áno - ich! Korupcia? Áno - ich!

Šialenec sa tu rozdrapuje a nepríčetne stále čosi melie o mafii a korupcii a na korupciu a mafie padá jeho vláda. Odvolaná jeho spolumafiánmi a ním nominovanými korupčníkmi. Oopierajú sa o prezidentku ako ochlastovia o plot po záverečnej v šenku a aj tá im otrčí, veď viete čo. V tom má pravdu - byť súčasťou moci s touto zberbou je jednoducho nezvládnuteľné. Jeden z nich vypisuje na FB ako na "svojej" vládnej agentúre zatočil s korupciou a dnes mu po úrade behá NAKA a zatýka jerho spolupracovnmíkov - pre podozrenie z korupcie. Asi je to vážne, keď rovno zatýka. Veď už aj Lipšic je zjavne až po lopatky "pototo" z toho, čo sa tu deje, napríklad viď rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky. Mainstream už ani na tabletky nie je, ale rovno na ich celé blistre.

Riešime hod kojencom

Predsedu parlamentu dobehol jeho hárem a verejnosť rieši, na koľko metrov je prípustné hádzať kojenca a koľko faciek je vtedy záhodno za taký hod udeliť a veď ženy sa bijú, to je predsa normálne. Hej, normálne u tých, ktorí ich považujú za nosnice. A v tom istom čase sa parlament, ním vedený, úplne utrhol od rokovacieho poriadku a robí si, čo sa mu zachce a nie iba to, čo mu umožňuje robiť ústava. Šialencovi šialenci trieskajú zákazy vyjadrovania sa a nedemokratické obmedzenia občanov hlava nehlava a presadzujú ich ešte aj cez zákony o ochrane slobody slova. Im je jedno, oni to zavesia aj na prezervatív. Ochrana, ako ochrana. Najmä, ak poslúži ich pošahancovi a jarmočnému verklíku.

Nevedúci líder

NAKA už rieši aj hod dieťaťom a to tu nie je ešte žiadna olympiáda. Šáf Demokratov je natoľko odpudivý, že sám uznal, že nebude ich volebný, ale iba tlačovkový šéf. Naďov "červený brat" Korčok už sa tlačí do pionierskeho paláca a ani len si nepodrezal pred obecenstvom zápästie. Šéfka Za ľudí otáľa s premenovaním strany na Za človeka a so svojimi predvolebnými takmer promile vymetá každú televíznu diskusnú reláciu s moderátormi, naprogramovanými ako magnetofóny počas prehliadky Trenčianskeho hradu. Prieskumy nemenovanej agentúry dávajú progresívcom 124 percent a nikomu to neprekáža, nikto sa nad tým nepozastaví. Ozývajú sa hlasy, že škoda, že Šimečka je tak mladý, že nemôže kandidovať za prezidenta. Treba povedať Vetrákovi, on to niekam určite šikovne niekam prilepí. Trebárs na zákon o dojniciach. Veď ide o dojenie štátu, nie? Šéf Sasky kdesi po Slovensku varí volebné fazuľovice a my z toho máme iba tie vetry. Smradu ako v Carihrade. Ten bez ochranky robí mítingy pre medvede kdesi po kopaniciach a všetkým je nám v tomto, ehm, v tejto žumpe ako v bazéne s destilovkou a plávajúcimi fialkami na hladine.

Vážení, to nie je bazén a to na hladine nie sú fialky! Fakt nie!

Hlas ľudu: Sa čudujem Pellegrinimu, že ich neposlal do ...
"Sa čudujem Pellegrinimu, že ich neposlal do ...," píše Hlas ľudu, Hlavného denníka. Niektorým ešte tečie mlieko po brade a niektorí sa považujú za skúsených politikov. Všetkých však spája jedno. S Ficom po voľbách nikto nepôjde. Takúto odpoveď... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik