Rodinná tragédia! Matku s dcérou našli utopené v jazere
22 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Neďaleko Nových Zámkov sa stala rodinná tragédia. Matku s dcérou našli utopené v jazere. Na jazere ich našiel starosta.

„Nechcel som si to pripustiť. Najprv som si myslel, že nejaké drevo pláva, ale keď som prišiel bližšie, tak som vedel, že majú blond vlasy, aj dcérenka, aj mamička. A keď som našiel aj topánky, tak mi to bolo jasné,“ povedal Alexander Hubač, starosta obce Bruty, ktorý telá nebohej matky a jej 10-ročnej dcéry Amandy našiel plávať na hladine. 

Starostu už ráno upovedomila sestra nebohej 38-ročnej Angeliky, ktorá mala o svoju sestru a jej dcéru obavy. Ten sa rozhodol, že ich pôjde hľadať.  

„Išli na rybník pravdepodobne, lebo som ich aj videl so psíkom, s malou dcérkou, tak som predpokladal, že išli k rybníku,“ hovorí starosta.

Pes, ktorý bol s nimi sa vrátil domov sám

„Psík sa vrátil domov, celý mokrý. Takže vtedy už vedeli, že niečo nehrá,“ popisuje okolnosti Hubač.

Matka ani jej dcéra údajne nevedeli plávať.

„Malá bola vyzlečená, takže ona asi išla do vody, alebo sa pošmykla, lebo toto je taká šmykľavá plocha, a mamička možno skočila za ňou,“ konštatuje starosta.

Po matke zostali ešte 2 deti, 17-ročný syn a 3-ročné dievčatko. 

O deti sa podľa kamarátky postará sestra nebohej Angeliky.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik