Kramplová z SNS: Jasná reč a predzvesť ťažkej porážky v parlamentných a prezidentských voľbách
22 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Rozhodnutie Zuzany Čaputovej je následkom vysvedčenia, ktoré jej občania Slovenskej republiky vystavili už v januárovom referende. Kým Čaputovú v druhom kole prezidentských volieb volilo 1.056.582 voličov, na referende sa zúčastnilo až 1.193.198 voličov." Citát Kramplová

Dagmer Kramplová (SNS) v názorovom príspevku na sociálnej sieti komentuje rozhodnutie prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá oznámila, že v najbližších prezidentských voľbách v roku 2024 kandidovať za prezidentku Slovenskej republiky nebude.

Názor Kramplovej s názvom: "ČAPUTOVÚ POLOŽILI OBČANIA UŽ V JANUÁROVOM REFERENDE, TREBA SA MAŤ VŠAK NA POZORE!" zverejnený na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Dnešné rozhodnutie Zuzany Čaputovej je následkom vysvedčenia, ktoré jej občania Slovenskej republiky vystavili už v januárovom referende. Kým Čaputovú v druhom kole prezidentských volieb volilo 1.056.582 voličov, na referende sa zúčastnilo až 1.193.198 voličov.

Tieto čísla hovoria jasnou rečou a pre liberálov sú jasnou predzvesťou blížiacej sa ťažkej porážky v parlamentných a taktiež prezidentských voľbách.

V absolútnom zúfalstve z tejto blížiacej sa katastrofy Čaputovej liberálni poradcovia a sponzori prišli s nápadom rýchlo vymeniť figúrky a do boja o prezidentský palác postaviť niekoho, kto má podľa ich očakávania väčšiu šancu uspieť - v porovnaní s Čaputovou, ktorá sa svojím citlivým vnímaním (rozumej ignorovaním požiadaviek občanov) a podporou Matovičových vlád odpísala.

Zmysel tejto výmeny figúriek je jasný - Čaputová by pred voľbami ťahala dole nielen samú seba, ale aj jej stranu Progresívne Slovensko, ktorá usiluje o vytvorenie liberálnej vlády s Hlasom a SaS.

Tento politický manéver treba preto pomenovať úplne otvorene - nejde o nič viac ako výmenu jednej figúrky za druhú s cieľom pokúsiť sa zachrániť pozície vo vláde a prezidentskom paláci pre liberálnu mafiu.

Moje presvedčenie je, že ani toto liberálnu mafiu nezachráni a ako v parlamentných, tak aj v prezidentských voľbách im ako občania Slovenskej republiky za všetko čo Slovensku spôsobili ukážeme kde sú dvere!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik