15-ročná Esmeralda s komplickou chceli obrať ženu o 30 tisíc Eur
22 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Telefonické podvodníčky chceli pripraviť seniorku o 30.000 eur. Polícia ich zadržala priamo pri čine, už čelia obvineniu. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu podvodu v štádiu pokusu dvom ženám z Bratislavy, 39-ročnej Andrei L. a 15-ročnej Esmeralde," uviedol Szeiff.

Priblížil, že kontaktovali seniorku a pod zámienkou od nej žiadali 30.000 eur. Seniorka kontaktovala políciu, ktorá ich zadržala a eskortovala na policajné oddelenie.

"V prípade dokázania viny hrozí obvineným osobám trest odňatia slobody na tri až desať rokov," doplnil hovorca. Na staršiu zo žien vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik