Zelenského triafa šľak, že premiér Izraela ešte nenaklusal do Kyjeva
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Šéf kancelárie ukrajinského prezidenta Andrij Jermak kritizoval izraelského premiéra Benjamina Netanjahua, že doteraz Ukrajinu nenavštívil. V rozhovore pre izraelskú štátnu televíznu a rozhlasovú spoločnosť Kan tiež vyjadril zmätok nad tým, že židovský štát stále zastáva neutrálny postoj k situácii okolo Ukrajiny. Urazenosť Kyjeva si všíma web eadaily.com

„Nastal čas, aby Netanjahu navštívil Ukrajinu, aby nás podporil a vyjadril nám svoju podporu. Izrael nám môže pomôcť brániť sa proti iránskym dronom." povedal Jermak.

Neprípustný nátlak na Izrael

„Prečo je Izrael v tejto vojne neutrálny? Irán je spolupáchateľom vrážd, ktoré sa denne páchajú na Ukrajine. povedal.
Jermak zároveň poznamenal, že medzi Izraelom a Ukrajinou sú dobré vzťahy, ale podľa jeho názoru „nestačí viesť len dialóg na úrovni úradníkov, vzťahy sa musia rozvíjať“. Jermak tiež poznamenal, že on sám má židovské korene, jeho otec je Žid.

"Dúfam, že premiér Netanjahu si nájde čas na návštevu Ukrajiny, aby nás podporil,"

Fašistický kolonizátor Gagarin
Je len otázkou času, kedy túto frázu prevezme slovenský mainstream. Gagarin totiž najnovšie prekážal v Kyjeve. Píše web eadaily.com V Kyjeve rozobrali bustu sovietskeho kozmonauta Jurija Gagarina. Informoval o tom telegramový kanál „Dekolonizácia... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme