Šeligovo ficofóbne bľabotanie
20 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Som si istý, že rozhodnutie pani prezidentky sa bude v najbližších týždňoch určite analyzovať a riešiť. Za seba by som chcel v tomto momente povedať tri veci" píše na sociálnej sieti Juraj Šeliga.

"Ďakujeme!" Juraj Šeliga používa "kráľovský plurál".

Je to škoda?

"Je to škoda. Zuzana Čaputová každý deň dokazovala, že pokoj a rozvaha v politike sú možné, že sa dá viesť dialóg a hľadať porozumenie, že budovať dobré meno Slovenska v zahraničí sa dá aj s eleganciou." Tvrdí autor statusu.

Zbytočná veta, iba preto, aby zaznela

"Rozhodnutie pani prezidentky však plne rešpektujem. Ani ja, ani nikto iný nemá obuté jej topánky. A hlavne, každý politik je v prvom rade človekom. Na to nezabúdajme." (Zas to množné číslo straníckeho "bludného holanďana".)

Bez "lebofico" ni krok vpred

"Teraz je na nás všetkých, aby sme v žiadnom prípade nedovolili ľuďom ako sú napríklad Fico, Žilinka a spol. ukradnúť prezidentský palác pre seba!" (Zlodej kričí chyťte zlodeja, znie to staré známe slovenské, ktoré sa nástojčivo po tejto vete Juraja Šeligu natíska.)

Rýchla správa! Zuzana Čaputová sa rozhodla!
Prezidentka Zuzana Čaputová sa vyjadrila o opätovnej kandidatúre na post prezidentka Slovenskej republiky! Zuzana Čaputová nebude opätovne kandidovať za prezidentku Slovenskej republiky. Správu aktualizujeme! Potrebujeme Vašu pomoc Stojíme na... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik