Kollár si z NR SR urobil hárem! Riešil Richterovú, ktorú mal fackať!
20 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Ak by ste čakali, že sa predseda NR SR vyjadrí k vyhláseniu prezidentky, rozpadu štátu v priamom prenose, zabudnite. Pre neho je dôležitejšie niečo iné. Z Národnej rady SR si Boris Kollár robí akú si sieň háremu a v zásadnom vyhlásení sa povenoval jednej zo svojich matiek, Barbore Richterovej, ktorá už dlhšiu dobu zverejňuje o Kollárovi iný obraz, o aký sa snaží on sám. Kollár priznal, že ju aj vyfackal! Máme my predsedu parlamentu!

Po polroku napádania Barbory Richterovej cez sociálne siete predsedovi NR SR pretiekol pohár trpezlivosti a vysvetlil, ako sa celá vec má.

Barbara Richterová sa už nevenuje iba jemu, jeho deťom a ďalším matkám, ale zverejňuje informácie, ktoré sú dosť chúlostivé aj o členoch hnutia Sme rodina, ktorého predsedom je práve Boris Kollár.

Richerová podala aj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, lebo ju majú sledovať nejaké autá.

„Dostáva tritisíc eur na dve deti. Má rodinný dom s bazénom. Platím Arturovi drahú americkú školu,“ povedal Kollár.

Podľa slov lídra Sme rodina tak Barbora Richterová nebojuje o výživné, ale ide o antikampaň proti jeho osobe a jeho hnutiu pred voľbami.

Richterová do Národnej rady SR poslala list, ktorý dostalo 150 poslancov. V ňom píše, že podala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, pretože sa bojí o svoj život. Má podozrenie, že ju sleduje Slovenská informačná služba. To Kollár popiera. 

„Ja ju nepotrebujem dať sledovať, kde nakupuje. Ale tu sa jedná len o očierňovanie, politický boj ľudí, ktorí sú v jej pozadí a cez tento konflikt nás chcú zničiť,“ ukazuje Kollár papiere ako dôkaz a Výboru na kontrolu SIS odporučil, nech si dá preveriť, či niekedy taký pokyn vydal. Kollár tiež prehlásil, že nikdy nikoho nekontaktoval s úmyslom nechať ju sledovať.

V liste tiež spomína incident spred dvanástich rokov z vily v Miami, kde bol Boris Kollár spolu s Richterovou. Svedkom udalosti boli manželia Vittekovci.

Predseda parlamentu si preto na tlačovú konferenciu do Národnej rady SR pozval Patríciu Vittek.

Tá opísala, ako Barbora Richterová hodila svojho syna smerom k Borisovi Kollárovi. Podľa slov Patrície Vittek letel päť metrov, keď ho Boris Kollár zachytil, no batoľa aj tak spadlo. Kollár podotkol, že ho mohla zabiť.

„Prišla som do obývačky, Borisova mama bola v kuchyni a ty si cez celú obývačku, ktorá má ja neviem deväť metrov, ale na päť metrov si hodila svojho syna, vášho ročného syna s nechutnou nadávkou, že si ho má... nebudem citovať, je to nepodstatné. Boris vyskočil, ja som vyskočila, ja som dokonca skríkla, pretože Artur letel naozaj cez tú obývačku a Boris ho v poslednej chvíli zachytil,“ vysvetľuje otrasný incident Vitteková, ktorú Kollár doplnil, že keď zratovali dieťa, vybehol po Barbore a dal jej pár faciek.

„Najprv sme ratovali decko. Keď sme videli, že žije, tak som mal zatemnenie. Vybehol som po nej a dostala pár faciek,“ priznal predseda parlamentu. Dodal, že si ich zaslúžila, pretože ich dieťa dnes nemuselo žiť.

Neskôr uviedol, že sa za to s odstupom času hanbí, no nevie garantovať, či by to neurobil aj dnes.

Pol roka a dosť!

Boris Kollár pred novinárov predstúpil s nabrúseným výzorom a ráznym tónom hlasu informoval, že pol roka trvajúce útoky voči nemu a jeho ostatným deťom, ktoré Barbora Richterová vyťahuje cez sociálnu sieť už sú veľa aj na neho.

„Nereagoval som, lebo by to neprospelo mojim deťom,“ skonštatoval Kollár a vysvetľovanie začal pri výživnom

Richterová zverejnila informácie o Kollárovom poslancovi! Boris Kollár je podľa nej chorý oplodňovač a k.k.t!
Zdá sa, že Barbore Richterovej, ktorá je matkou dvoch detí Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a aktuálne predsedu parlamentu Slovenskej republiky je zdá sa už všetko jedno a vyťahuje na povrch veci, ktoré sa bežný človek - volič, nemá ako a... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Neplatí výživné?

„Robím to prvý a posledný krát, ale Barbora Richterová dostáva na dve deti tri tisíc eur výživného na mesiac. Dostala rodinný dom s bazénom, nemusí platiť hypotéku, Arturovi platím drahú americkú školu a či ten súd bude o mesiac, o tri mesiace, alebo o pol roka, ona tých tri tisíc eur dostane,“ objasňuje Kollár, ktorý sa nebráni žiadnemu rozhodnutiu, ktoré urobí súd.

Striedavá starostlivosť

Kollár tiež hovoril o tom, že sa bude rád stretávať so svojimi deťmi, ale určite nie „pod kuratelou“ ich matky, ktorá pravidelne cez sociálne siete nadáva nie len jemu, ale aj členom jeho rodiny. Mieni na súde však žiadať o striedavú starostlivosť, aby videla, že sa chce naplno venovať deťom dva týždne v mesiaci.

Nebojuje o výživné

Kollár Richterovej vyčíta, že jej cieľom nie je výživné, ktoré má.

„Zakaždým do toho vtiahne Sme rodina, zakaždým sa obráti na našich voličov, dehonestuje našu stranu. Tak sa pýtam, či je to boj o výšku výživného, alebo je to očierňovanie, kampaň voči mojej osobe a voči hnutiu Sme rodina,“ kladie rečnícku otázku Kollár.

Richterovej je na vracanie! To, čo zverejnila je šokujúce!
Povraciam sa teraz alebo až za chvíľu? Pýta sa v úvode príspevku jedna z matiek detí Borisa Kollára, Barbara Richterová. Richterová reaguje na príspevok Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu Slovenskej republiky, ktorý sa... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Bude to pokračovať

„Chcel som prísť, teraz mal Artur sväté prijímanie, kúpil som mu retiazku, chcel som tam byť, nedovolila,“ hovorí takmer s plačom Kollár, ktorý sa po otázkach novinárov neovládol a v rozrušení z tlačovky odišiel.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik